Teriyaki Tavuk Tepsisi

toplam süre 70 dak.
10 dak. hazırlık süresi
60 dak. pişme süresi

Malzemeler

4 porsiyon
4 
büyük tavuk kalça, derili
3 
orta boy tatlı patates, soyulmuş ve 3 cm kalınlığında parçalara doğranmış
2 yemek kaşığı
kanola yağı
2 
adet kırmızı soğan, dilimlenmiş
1 
kırmızı biber, ayıklanmış ve dilimlenmiş
1 
adet sarı biber, ayıklanmış ve dilimlenmiş
200 gr
taze brokoli çiçeği
Besin değerleri (porsiyon başı): 2133 kJ  /  508 kcal
23 gr Yağ
29,6 gr Protein
45,9 gr Karbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

Fırın önceden 220°C'ye ısıtılır/fanlı fırın 200°C/gaz fırın ayarı 7. Büyük bir kızartma tavasında, tavuk butların ve tatlı patateslerin üzerine biraz Teriyaki Marine sos ve yağ gezdirilir ve 30 dakika fırında kızartılır.

Adım 2

30 dakika sonra, kırmızı soğanlar ve dilimlenmiş biberler eklenir, sos malzemelerin tamamını kaplayana kadar iyice karıştırılır. 15-20 dakikalığına tekrar fırına verdikten sonra taze brokoli eklenir ve 10-12 dakika daha pişirilir. Daha sonra servis edilir.

Recept-ID: 430

PDF formatında tarif

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Fırın önceden 220°C'ye ısıtılır/fanlı fırın 200°C/gaz fırın ayarı 7. Büyük bir kızartma tavasında, tavuk butların ve tatlı patateslerin üzerine biraz Teriyaki Marine sos ve yağ gezdirilir ve 30 dakika fırında kızartılır.

30 dakika sonra, kırmızı soğanlar ve dilimlenmiş biberler eklenir, sos malzemelerin tamamını kaplayana kadar iyice karıştırılır. 15-20 dakikalığına tekrar fırına verdikten sonra taze brokoli eklenir ve 10-12 dakika daha pişirilir. Daha sonra servis edilir.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.