Teriyaki Soslu Glaze Kuzu Pirzola
Ara
filtre
Teriyaki Soslu Glaze Kuzu Pirzola
Bookmark
338 / 339

Teriyaki Soslu Glaze Kuzu Pirzola

Teriyaki Soslu Glaze Kuzu Pirzola
631 kJ / 150 kcal
gres: 6.3 g
protein: 18.1 g
karbonhidratlar: 5.4 g

Malzemeler 4 porsiyon

  • 300 g kuzu kaburga
  • Biraz tuz
  • Biraz karabiber
  • 1 çorba kaşığı bitkisel yağ
  • 5 diş sarımsak
  • 1 yeşil soğan
  • 1 tutam kekik
  • 100 ml Kikkoman Kavrulmuş Susamlı Teriyaki Sos
  • Birkaç tane az pişirilmiş Edamame (soya fasulyesi)

Japonlarımız Japon tapas olarak tasarlanmıştır. Her bir malzemenin miktarını iki katına çıkartın ve ana yemek olarak parmak yiyeceğine servis yapabilirsiniz.

Hazırlık

Etin, yağ ve sinirleri ayıklanır. Tuz ve karabiber ile tatlandırılır. Yağ, kızartma tavasında ısıtılır, kuzu, sarımsak ve kekik ile hafifçe kızartılır. Kızartma tavasının kapağı kapatılır, fırına sürülür ve kısık ateşte pembeleşene kadar pişirilir. Kuzu pirzolası halinde kesilir.

Tava temizlenir. Susam eklenir ve hafifçe kavrulur. Kikkoman Kavrulmuş Susamlı Teriyaki Sos eklenir ve kısık ateşte ısıtılır. Kuzu pirzola ilave edilir ve her iki taraftan glaze edilir. Sarımsak, kekik ve Edamame ile servis edilir.

Bu tarifte kullanılmış ürünler

631 kJ / 150 kcal
gres: 6.3 g
protein: 18.1 g
karbonhidratlar: 5.4 g

Malzemeler 4 porsiyon

  • 300 g kuzu kaburga
  • Biraz tuz
  • Biraz karabiber
  • 1 çorba kaşığı bitkisel yağ
  • 5 diş sarımsak
  • 1 yeşil soğan
  • 1 tutam kekik
  • 100 ml Kikkoman Kavrulmuş Susamlı Teriyaki Sos
  • Birkaç tane az pişirilmiş Edamame (soya fasulyesi)

Japonlarımız Japon tapas olarak tasarlanmıştır. Her bir malzemenin miktarını iki katına çıkartın ve ana yemek olarak parmak yiyeceğine servis yapabilirsiniz.