Teriyaki karides ve avokadolu tost

Malzemeler

4 porsiyon
2 
avokado, soyulmuş ve çekirdeği ayıklanmış
2 
misket limonu, birinin suyu sıkılmış, diğeri dörde kesilmiş
4 
dilim mayalı ekmek, kızartılmış
1 yemek kaşığı
zeytinyağı
350 gr
çiğ kral karides
bir avuç kişniş yaprağı
Besin değerleri (porsiyon başı): 1531 kJ  /  365 kcal
2,1 gr Yağ
21,4 gr Protein
28,2 gr Karbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

Avokado eti, sıkılmış limon suyuyla karıştırılıp ezilir, tuz ve biber ile tatlandırılır. Kızarmış ekmeğin üzerine sürülür.

Adım 2

Yağ, yapışkan olmayan bir tava veya wok tavada iyice ısıtılır ve karidesler 30 saniye kızartılır. Kavrulmuş sarımsaklı Kikkoman Sarımsaklı Teriyaki Sos eklenir ve karidesler pişene kadar birkaç dakika daha kızartılır.

Adım 3

Karidesler, Avokado tostun üzerine yerleştirilir, biraz kişniş serpilir ve limon suyu damlatılır.

Recept-ID: 148

PDF formatında tarif

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Avokado eti, sıkılmış limon suyuyla karıştırılıp ezilir, tuz ve biber ile tatlandırılır. Kızarmış ekmeğin üzerine sürülür.

Yağ, yapışkan olmayan bir tava veya wok tavada iyice ısıtılır ve karidesler 30 saniye kızartılır. Kavrulmuş sarımsaklı Kikkoman Sarımsaklı Teriyaki Sos eklenir ve karidesler pişene kadar birkaç dakika daha kızartılır.

Karidesler, Avokado tostun üzerine yerleştirilir, biraz kişniş serpilir ve limon suyu damlatılır.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.