Tatlı Soya Soslu Dana Filetosu
Ara
filtre
Tatlı Soya Soslu Dana Filetosu
Bookmark
339 / 339

Tatlı Soya Soslu Dana Filetosu

Tatlı Soya Soslu Dana Filetosu
542 kJ / 129 kcal
gres: 5.3 g
protein: 1 g
karbonhidratlar: 3.5 g

Malzemeler 4 porsiyon

Japonlarımız Japon tapas olarak tasarlanmıştır. Her bir malzemenin miktarını iki katına çıkartın ve ana yemek olarak parmak yiyeceğine servis yapabilirsiniz.

Hazırlık

Dana filetosu, 4-5 cm'lik parçalar halinde kesilir. Etler, her iki taraftan kızartılır. Alüminyum folyo ile sarılıp dinlendirilir. Sarımsak, dilimler halinde doğranır ve çıtır kıvam alana kadar kavrulur. Frenk soğanı, ince ince doğranır. Etler açılır ve servis yapılır. Kikkoman doğal fermente az tuzlu soya sosu, biraz bal ile (1:1) karıştırılıp sos olarak ikram edilir. Sarımsak parçaları ve frenk soğanı ile süslenir.

Bu tarifte kullanılmış ürünler

542 kJ / 129 kcal
gres: 5.3 g
protein: 1 g
karbonhidratlar: 3.5 g

Malzemeler 4 porsiyon

Japonlarımız Japon tapas olarak tasarlanmıştır. Her bir malzemenin miktarını iki katına çıkartın ve ana yemek olarak parmak yiyeceğine servis yapabilirsiniz.