Ara
filtre
Tatlı Soya Soslu Dana Filetosu
Bookmark
88 / 92

Tatlı Soya Soslu Dana Filetosu

Kalorifik değer (porsiyon başına: 542 kJ / 130 kcal

Malzemeler 4 bölümleri için

Hazırlık

Dana filetosu, 4-5 cm'lik parçalar halinde kesilir. Etler, her iki taraftan kızartılır. Alüminyum folyo ile sarılıp dinlendirilir. Sarımsak, dilimler halinde doğranır ve çıtır kıvam alana kadar kavrulur. Frenk soğanı, ince ince doğranır. Etler açılır ve servis yapılır. Kikkoman doğal fermente az tuzlu soya sosu, biraz bal ile (1:1) karıştırılıp sos olarak ikram edilir. Sarımsak parçaları ve frenk soğanı ile süslenir.

Bu tarifte kullanılmış ürünler

Malzemeler 4 bölümleri için