Ara
filtre
34 / 339

Tamago Sushi

Doldurulmuş omletli Tamago Sushi yapmak için yöntem ve malzemeler.

Tamago Sushi
zaman 20 dakika
Hazırlanma zamanı: 5 dakika
Pişirme süresi 15 dakika
401 kJ / 96 kcal
gres: 5,7 g
protein: 5,4 g
karbonhidratlar: 5,7 g

Malzemeler 5 porsiyon

Veya pirinç için Kikkoman sosu

  • 3 yumurta
  • 5 g / 1 yemek kaşığı Kikkoman pirinç sosu
  • 5 g şeker
  • 20 g su
  • Tavada kızartmak için biraz sıvı yağ
  • 25 g pişmiş suşi pirinci*

Servis için:

Roka, doğal fermente Kikkoman soya sosu

Hazırlık

  1. Yumurtaları şeker, Kikkoman soya sosu ve su ile çırpın.
  2. Hafifçe yağlanmış bir tavaya 1/3 oranında dökün ve bir tarafı pembeleşinceye kadar hafifçe kızartın.
  3. Sağ ve sol tarafları ortaya doğru katlayın, ardından üst tarafı yarıya kadar çevirin ve ardından rulo şekli oluşturmak için tekrar çevirin
  4. Ruloyu tepsinin kenarına doğru itin ve yumurtanın ikinci kısmını tepsiye dökün.
  5. Daha önce olduğu gibi bir tarafı pembeleşinceye kadar kızartın, ardından ruloyu omletin üstüne yerleştirin ve fazladan bir katman eklemek için rulonun etrafına doğru katlayın.
  6. Aynı işlemi üçüncü yumurta ile tekrarlayın.
  7. Pişen ruloyu mutfak kağıdına yerleştirin ve suşi matı yardımıyla şekillendirin; soğumaya bırakın ve matın içinden çıkarın.
  8. Rulonun uçlarını ince ince dilimleyin ve kalan ruloyu 5 parçaya bölün.
  9. Her parçanın tepesinde küçük bir cep (1/2 cm derinliğinde) kesin ve her cebi 5 g suşi pirinci ile doldurun.
  10. Tamagoyu roka yapraklarıyla bir tabağa koyun ve Kikkoman soya sosuyla servis edin.

*Suşi pirinci (yaklaşık 1 kg pişmiş suşi pirinci)

  • 450 g (540 ml) Japon pirinci
  • 450 ml su

Önce pirinci pişirin, sonra aşağıdaki baharatlar ile baharatlayın

veya alternatif olarak:

  • 70 ml pirinç sirkesi
  • 30 g şeker
  • 15 g tuz

Öneri: Pirinci pişirirken pirinç oranını şu şekilde kullanın: Su = 1 : 1. Suşi pirinci hazırlanırken geleneksel pirincin hazırlanmasına göre daha az su kullanılır.

zaman 20 dakika
Hazırlanma zamanı: 5 dakika
Pişirme süresi 15 dakika
401 kJ / 96 kcal
gres: 5,7 g
protein: 5,4 g
karbonhidratlar: 5,7 g

Malzemeler 5 porsiyon

Veya pirinç için Kikkoman sosu

  • 3 yumurta
  • 5 g / 1 yemek kaşığı Kikkoman pirinç sosu
  • 5 g şeker
  • 20 g su
  • Tavada kızartmak için biraz sıvı yağ
  • 25 g pişmiş suşi pirinci*

Servis için:

Roka, doğal fermente Kikkoman soya sosu