Soya Soslu Edamole
Hazırlanış
Adım 1
Avokadolar ikiye bölünür, çekirdekleri ve etli kısmı çıkarılır ve kararmaması için üzerine hemen biraz limon suyu gezdirilir. Sarımsaklar soyulur, edamame, soya sosu ve kalan limon suyuyla püre haline getirilir ve gerekirse biraz zeytinyağı eklenir.
Adım 2
Soğan soyulur. Domatesler yıkanır, sapları ayıklanır ve domatesler ve soğanlar küçük küpler halinde doğranır. Kişniş yıkanır, kurulanır ve ince ince doğranır. Soğan, domates ve kişniş edamame püresine eklenir, kırmızı acı toz biber ve karabiberle tatlandırılır ve servis yapmadan önce en az bir saat soğutulur.
Adım 3
Edamole isteğe göre taze kişniş ve edamame ile süslenip servis yapılır.
Püf noktası
Edamole ile çok iyi giden yiyecekler: taze hazırlanmış deniz ürünleri (örn. karides, mini ahtapot, kalamar halkaları, deniz ürünleri salatası) ve kızarmış pide.
Recept-ID: 18
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet