[Translate to Türkisch:]
[Translate to Türkisch:]

Somonlu Spagetti al Cartoccio

toplam süre 30 dak.
30 dak. hazırlık süresi

Malzemeler

4 porsiyon
4 
somon filetosu, derisiz
300 gr
spagetti
100 gr
Crème fraîche (taze krema)
200 gr
dondurulmuş bezelye
 ½ tatlı kaşığı
kurutulmuş otlar (herbes de Provence)
Bir limon kabuğu rendesi
Besin değerleri (porsiyon başı): 2284 kJ  /  545 kcal
13 gr Yağ
44 gr Protein
59 gr Karbonhidrat

Hazırlanış

Fırın, 200 ° C'ye ısıtılır. 30x45 cm ebatında 4 adet fırın kâğıdı kesilir. Kikkoman doğal fermente soya sosu, krema, limon kabuğu rendesi ve otların yarısı küçük bir kasede karıştırılır. Büyük bir tencerede su kaynatılıp bol tuz ilave edilir ve spagetti sadece 5 dakika pişirilir - daha sonra fırında tam pişecekler. Spagetti süzülür, 100 ml pişirme suyu ayrılır.

Spagetti ve dondurulmuş bezelye, pişirme suyu ve krema ile büyük bir tavada karıştırılır. Pişirme suyundaki nişasta, sos ve spagettinin daha iyi karışmasını sağlar. Spagetti, dört adet parşömen kağıdının üzerine dağıtılır, somon filetoları makarnanın üzerine koyulup kalan otlar serpilir. Spagetti ve somonu pişirme kağıdına sıkıca sarın, böylece buhar kaçmaz (lütfen "en papillote" pişirme için YouTube videosunu izleyin). Paketler, kenarlı bir fırın tepsisine yerleştirilip 12 dakika fırında pişirilir. Hemen servis yapın ve spagetti somon paketlerini masada açın.

Recept-ID: 13

PDF formatında tarif

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Fırın, 200 ° C'ye ısıtılır. 30x45 cm ebatında 4 adet fırın kâğıdı kesilir. Kikkoman doğal fermente soya sosu, krema, limon kabuğu rendesi ve otların yarısı küçük bir kasede karıştırılır. Büyük bir tencerede su kaynatılıp bol tuz ilave edilir ve spagetti sadece 5 dakika pişirilir - daha sonra fırında tam pişecekler. Spagetti süzülür, 100 ml pişirme suyu ayrılır.

Spagetti ve dondurulmuş bezelye, pişirme suyu ve krema ile büyük bir tavada karıştırılır. Pişirme suyundaki nişasta, sos ve spagettinin daha iyi karışmasını sağlar. Spagetti, dört adet parşömen kağıdının üzerine dağıtılır, somon filetoları makarnanın üzerine koyulup kalan otlar serpilir. Spagetti ve somonu pişirme kağıdına sıkıca sarın, böylece buhar kaçmaz (lütfen "en papillote" pişirme için YouTube videosunu izleyin). Paketler, kenarlı bir fırın tepsisine yerleştirilip 12 dakika fırında pişirilir. Hemen servis yapın ve spagetti somon paketlerini masada açın.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.