Sarımsak ve Biber Soslu Patates
Ara
filtre
Sarımsak ve Biber Soslu Patates
Bookmark
205 / 339

Sarımsak ve Biber Soslu Patates

Sarımsak ve Biber Soslu Patates
375 kJ / 89 kcal
gres: 3.6 g
protein: 2.7 g
karbonhidratlar: 10.5 g

Malzemeler 4 porsiyon

Japonlarımız Japon tapas olarak tasarlanmıştır. Her bir malzemenin miktarını iki katına çıkartın ve ana yemek olarak parmak yiyeceğine servis yapabilirsiniz.

Hazırlık

Kurutulmuş domatesler, yumuşamaları için ılık suda bekletilir. Fazla olan suyu süzülür. Patatesler hafif yumuşayana dek haşlanır.

Kikkoman doğal fermente az tuzlu soya sosu, karabiber ve dövülmüş sarımsak ile karıştırılır. Ortadan uzunlamasına kesilen patatesler, domatesle birlikte yağda kızartılır. Soya sosu ve maydanoz ile garnitür edilir.

İpucu: Bu yemeği, glutensiz hazırlamak için Kikkoman doğal fermente glutensiz soya sosu Tamari kullanmalısınız.

Bu tarifte kullanılmış ürünler

375 kJ / 89 kcal
gres: 3.6 g
protein: 2.7 g
karbonhidratlar: 10.5 g

Malzemeler 4 porsiyon

Japonlarımız Japon tapas olarak tasarlanmıştır. Her bir malzemenin miktarını iki katına çıkartın ve ana yemek olarak parmak yiyeceğine servis yapabilirsiniz.