Ara
filtre
Sarımsak ve Biber Soslu Patates
Bookmark
44 / 92

Sarımsak ve Biber Soslu Patates

Kalorifik değer (porsiyon başına: 375 kJ / 90 kcal

Malzemeler 4 bölümleri için

Hazırlık

Kurutulmuş domatesler, yumuşamaları için ılık suda bekletilir. Fazla olan suyu süzülür. Patatesler hafif yumuşayana dek haşlanır.

Kikkoman doğal fermente az tuzlu soya sosu, karabiber ve dövülmüş sarımsak ile karıştırılır. Ortadan uzunlamasına kesilen patatesler, domatesle birlikte yağda kızartılır. Soya sosu ve maydanoz ile garnitür edilir.

İpucu: Bu yemeği, glutensiz hazırlamak için Kikkoman doğal fermente glutensiz soya sosu Tamari kullanmalısınız.

Bu tarifte kullanılmış ürünler

Malzemeler 4 bölümleri için