Ara
filtre
Salatalık Kimchi
Bookmark
13 / 186

Salatalık Kimchi

Salatalık Kimchi hazırlamak için yöntem ve malzemeler.

Salatalık Kimchi
zaman 40 dakika
Hazırlanma zamanı: 15 dakika
Marine zaman: 25 dakika
158 kJ / 38 kcal
gres: 1,3 g
protein: 1,4 g
karbonhidratlar: 4,3 g

Malzemeler 2 porsiyon

Hazırlık

  1. Salatalığı yıkayın ve küçük parçalar halinde doğrayın.
  2. Tuzla ovun ve bir kapta yaklaşık 10 dakika bekletin.
  3. Tuzdan arındırmak için salatalık parçalarını yıkayın ve hafifçe sıkın.
  4. Salatalık parçalarını Kimchi için Kikkoman Acılı Biber Sosu, şeker ve susam ile karıştırın (veya bir buzdolabı poşetine koyun) ve buzdolabında en az 15 dakika dinlendirin. Dilerseniz üzerinde biraz susam yağı veya zeytinyağı gezdirin ve Salatalık Kimchi'yi servis edin.
  5. Marine edilmiş Salatalık Kimchi buzdolabında 3 ila 4 gün saklanabilir.

Bu tarifte kullanılmış ürünler

zaman 40 dakika
Hazırlanma zamanı: 15 dakika
Marine zaman: 25 dakika
158 kJ / 38 kcal
gres: 1,3 g
protein: 1,4 g
karbonhidratlar: 4,3 g

Malzemeler 2 porsiyon