Ara
filtre
Poke Tavuklu Baget
Bookmark
35 / 92

Poke Tavuklu Baget

Poke Tavuklu Baget
zaman 90 dakika
Hazırlanma zamanı: 90 dakika
899 kJ / 214 kcal
gres: 7.2 g
protein: 11.6 g
karbonhidratlar: 24.2 g

Malzemeler 10 porsiyon

  • 30 kiraz domates
  • 400 g tavuk göğsü filetosu
  • Tuz, taze çekilmiş karabiber
  • 2 yemek kaşığı bitkisel yağ 
  • 150 ml Kikkoman Poke Sauce
  • 10 adet mini baget
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 50 g roka

 

 

Hazırlık

Domatesler yıkanır ve önceden ısıtılmış bir fırında 120°C'de (fanlı fırın: 100°C) fırın kağıdı ile kaplı bir fırın tepsisinde yaklaşık 90 dakika kurumaya bırakılır.

Tavuk göğsü filetosu dikkatlice kurulanır, tuz, karabiber ekledikten sonra her iki tarafta kızgın yağda kızartılır. Tavuk göğsü lokma büyüklüğünde doğranır ve Kikkoman Poke Sauce ile karıştırılır. 

Bagetler ikiye bölünür ve kesilen kısımlar ısıtılmış zeytinyağında biraz kızartılır. Roka yıkanıp temizlenir. Roka, Poke tavuk ve yarı kurutulmuş domatesler bagetlerin üzerine yerleştirilir. İsteğe göre rendelenmiş parmesan ile süslenip servis yapılır.

Bu tarifte kullanılmış ürünler

zaman 90 dakika
Hazırlanma zamanı: 90 dakika
899 kJ / 214 kcal
gres: 7.2 g
protein: 11.6 g
karbonhidratlar: 24.2 g

Malzemeler 10 porsiyon

  • 30 kiraz domates
  • 400 g tavuk göğsü filetosu
  • Tuz, taze çekilmiş karabiber
  • 2 yemek kaşığı bitkisel yağ 
  • 150 ml Kikkoman Poke Sauce
  • 10 adet mini baget
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 50 g roka