
Pisi Balığı Izgara

Malzemeler 2 porsiyon
- 350 g derisiz pisi balığı filetosu
- 3 yemek kaşığı Kikkoman Ponzu Limonlu
- 2 yemek kaşığı Kikkoman doğal fermente az tuzlu soya sosu
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı tereyağı
- 2 yemek kaşığı maydanoz, ince doğranmış
Hazırlık
Soya sosu, ponzu, zeytinyağı ve maydanoz bir kâsede karıştırılır; balık filetoları bu karışımla ovalanır. Yaklaşık 30 dakika bekletilir. Izgara tepsisine yerleştirilir ve güzelce pişene kadar bir müddet ızgara edilir. Üzerine tereyağı serpiştirilir ve taze salata ile sıcak servis yapılır.
Bu tarifte kullanılmış ürünler
Malzemeler 2 porsiyon
- 350 g derisiz pisi balığı filetosu
- 3 yemek kaşığı Kikkoman Ponzu Limonlu
- 2 yemek kaşığı Kikkoman doğal fermente az tuzlu soya sosu
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı tereyağı
- 2 yemek kaşığı maydanoz, ince doğranmış