Otlu domatesli ve biberli Tabule Salatası

toplam süre 25 dak.
25 dak. hazırlık süresi

Bu vegan bulgur ve bitki salatası baharatlı ponzu sosuyla başka bir seviyeye çıkıyor.

Malzemeler

4 porsiyon
200 gr
bulgur
1 
büyük kırmızı biber (1 büyük parça)
1 
domates
1 demet
maydanoz
2 
dal taze nane

Sos

2 yemek kaşığı
zeytinyağı
1 yemek kaşığı
1 yemek kaşığı
taze çekilmiş karabiber
Besin değerleri (porsiyon başı): 1077 kJ  /  257 kcal

Hazırlanış

Adım 1

Rinse bulgur on a sieve. Then put it into a pan, pour in 250 ml water and cook for 15 minutes over low heat until the water is absorbed.

Adım 2

Meanwhile, dice the pepper and tomato, and finely chop the parsley and mint. Thoroughly mix the olive oil with the pepper and Ponzu Lemon sauce.

Adım 3

Mix the cooled bulgur with herbs and vegetables, then season with the dressing. It can be served cold.

Recept-ID: 876

PDF formatında tarif

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Rinse bulgur on a sieve. Then put it into a pan, pour in 250 ml water and cook for 15 minutes over low heat until the water is absorbed.

Meanwhile, dice the pepper and tomato, and finely chop the parsley and mint. Thoroughly mix the olive oil with the pepper and Ponzu Lemon sauce.

Mix the cooled bulgur with herbs and vegetables, then season with the dressing. It can be served cold.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.