Lahana Kimchi

toplam süre 620 dak.
20 dak. hazırlık süresi
600 dak. marine süresi

Malzemeler

2 porsiyon
 ½ 
Çin lahanası (yaklaşık 500 g)
1 tatlı kaşığı
tuz
5 yemek kaşığı
Besin değerleri (porsiyon başı): 214 kJ  /  51 kcal
0,3 gr Yağ
3,4 gr Protein
2,5 gr Karbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

Çin lahanasını yıkayın ve tek lokmalık büyüklüğünde doğrayın.

Adım 2

Çin lahanasını tuz serpilmiş bir kaseye koyun. 

Adım 3

Kaseyi kapatın, ağılık verin ve 2-3 saat buzdolabında dinlendirin.

Adım 4

Çin lahanasını iyice sıkın.

Adım 5

Kimchi için Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sosu ile karıştırın (veya bir buzdolabı poşetine koyun) buzdolabında bir gece marine edip servis edin.

Adım 6

Marine edilmiş Lahana Kimchi buzdolabında 1 hafta ila 10 gün arasında saklanabilir.

Recept-ID: 1019

PDF formatında tarif

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Çin lahanasını yıkayın ve tek lokmalık büyüklüğünde doğrayın.

Çin lahanasını tuz serpilmiş bir kaseye koyun. 

Kaseyi kapatın, ağılık verin ve 2-3 saat buzdolabında dinlendirin.

Çin lahanasını iyice sıkın.

Kimchi için Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sosu ile karıştırın (veya bir buzdolabı poşetine koyun) buzdolabında bir gece marine edip servis edin.

Marine edilmiş Lahana Kimchi buzdolabında 1 hafta ila 10 gün arasında saklanabilir.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03
04
05
06

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.