
Kikkoman Doğal Fermente Soya Soslu Susamlı Madlen

Malzemeler 10 porsiyon
- 80g elenmiş un
- 80g tereyağı
- 60g pudra şekeri
- 1 yemek kaşığı Kikkoman doğal fermente soya sosu
- 1 çay kaşığı susam yağı
- 30g az kavrulmuş susam
- 2 adet yumurta
- öğütülmüş kişniş
Hazırlık
Şeker ve tereyağı bir mikser yardımıyla çırpılır, yumurtalar yavaş yavaş ilave edilip köpürene kadar çırpılmaya devam edilir. Kalan malzemelerle karıştırılır. Karışım, madlen pişirme kalıplarına dökülür ve 180 °C’de yaklaşık 18 dakika pişirilir.
Tavsiye: Dilerseniz madlenleri bir parça beyaz çikolatayla doldurabilirsiniz.
Bu tarifte kullanılmış ürünler
Malzemeler 10 porsiyon
- 80g elenmiş un
- 80g tereyağı
- 60g pudra şekeri
- 1 yemek kaşığı Kikkoman doğal fermente soya sosu
- 1 çay kaşığı susam yağı
- 30g az kavrulmuş susam
- 2 adet yumurta
- öğütülmüş kişniş