Ara
filtre
Kikkoman Doğal Fermente Soya Soslu Susamlı Madlen
Bookmark
143 / 238

Kikkoman Doğal Fermente Soya Soslu Susamlı Madlen

Hazırlanma zamanı: 25 dakika
Kalorifik değer (porsiyon başına: 316 kJ / 76 kcal

Malzemeler 10 bölümleri için

  • 80g elenmiş un
  • 80g tereyağı
  • 60g pudra şekeri
  • 1 yemek kaşığı Kikkoman doğal fermente soya sosu
  • 1 çay kaşığı susam yağı
  • 30g az kavrulmuş susam
  • 2 adet yumurta
  • öğütülmüş kişniş

Hazırlık

Şeker ve tereyağı bir mikser yardımıyla çırpılır, yumurtalar yavaş yavaş ilave edilip köpürene kadar çırpılmaya devam edilir. Kalan malzemelerle karıştırılır. Karışım, madlen pişirme kalıplarına dökülür ve 180 °C’de yaklaşık 18 dakika pişirilir.

Tavsiye: Dilerseniz madlenleri bir parça beyaz çikolatayla doldurabilirsiniz.  

Bu tarifte kullanılmış ürünler

Malzemeler 10 bölümleri için

  • 80g elenmiş un
  • 80g tereyağı
  • 60g pudra şekeri
  • 1 yemek kaşığı Kikkoman doğal fermente soya sosu
  • 1 çay kaşığı susam yağı
  • 30g az kavrulmuş susam
  • 2 adet yumurta
  • öğütülmüş kişniş