Kavrulmuş Susamlı Teriyaki Soslu Pilavüstü Tavukgöğsü
Hazırlanış
Adım 1
Pilav, paketin üzerinde yazılı şekilde tuzlu suda hazırlanır ve sıcak tutulur. Pırasa temizlenir, yıkanır, yaklaşık 1 cm kalınlığında çapraz şekilde dilimlere doğranır ve 1 çay kaşığı kızgın yağda hafif sotelenir.
Adım 2
Tavuk göğsü yıkanır, kurulanır, yaklaşık 7-8 mm kalınlığında dilimlere doğranır, üzerine nişasta serpilir ve kalan kızdırılmış yağda her iki taraftan yaklaşık 2-3 dakika kızartılır, Teriyaki Sos ilave edilir ve et yaklaşık 1 dakika glaze edilir.
Adım 3
Nori yaprağı ince şeritler halinde kesilir. Pilav, kâselere alınır, üzerine pırasa ve tavuk göğsü koyulur, kızartma sosu damlatılır ve Teriyaki tavuk, Nori yaprağı şeritleriyle süslenip servis edilir.
Recept-ID: 168
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet