Karidesli Midye (Conchiglie) Makarna ve Köri Krema Soslu Sebze
Malzemeler
Hazırlanış
Adım 1
Fesleğen yaprakları kopartılır, yıkanır ve kurulanır. Kırmızı biber ikiye bölünür, ayıklanıp yıkanır. Sivri lahana yıkanır ve kırmızı biber ile 2-3 cm karelere doğranır. Domatesler yıkanır.
Adım 2
Midye makarna paket talimatlarına göre hazırlanır. Karidesler yıkanır ve kurulanır. Zeytinyağı ısıtılır, karides ve sebzeler eklenir, 4-5 dk. sote edilir, tuz ve karabiber eklenir, daha sonra çıkarılır ve sıcak tutulur.
Adım 3
Et suyu, krema, soya sosu, hardal ve köri tozu karidesin kızardığı yağa alınır, pişirilir ve hafif koyulaşana kadar kaynamaya bırakılır.
Adım 4
Sebzeler, karides ve midye makarna sosla karıştırılır, tabaklara dağıtılır, fesleğenle süslenip servis yapılır.
Recept-ID: 131
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet