Ara
filtre
Kabaklı, Makarnalı Somon Fileto
Bookmark
73 / 339

Kabaklı, Makarnalı Somon Fileto

Kabaklı, Makarnalı Somon Fileto
zaman 50 dakika
Hazırlanma zamanı: 50 dakika
3974 kJ / 949 kcal

Malzemeler 4 porsiyon

Hazırlık

Kabak içi ince dilimlere doğranır, üzerine 2 yemek kaşığı yağ ve 2 yemek kaşığı soya sosu serpilir ve pişirme kağıdıyla döşenmiş fırın tepsisine yerleştirilip önceden ısıtılmış fırında 220 °C (gaz: ayar 5, devridaim fırın 200 °C) sıcaklıkta yaklaşık 15-20 dakika pişirilir. 

Somon fileto yıkanır, üstüne hafifçe bastırarak kurutulur, küp şeklinde doğranır, üzerine limon suyu damlatılır ve 2 yemek kaşığı sosu ile Teriyaki Marinade & Sauce’a batırılır. Spagetti, paketin üzerinde yazılı tarife göre „al-dente“ pişirilir. Kabak çekirdekleri yapışmaz tavada (ø 26 cm) kavrulur ve kenara alınır.

Somon, kalan kızgın yağda kızartılır ve ara sıra çevrilerek yaklaşık 5 dakika daha kızartılır. Taze krema ilave edilir. Spagetti ve kabakla karıştırılır ve limon suyu ve kabuk rendesi, karabiber, biraz kekik ve mercanköşkü yaprağı ve kalan soya sosuyla baharatlandırılır. 

zaman 50 dakika
Hazırlanma zamanı: 50 dakika
3974 kJ / 949 kcal

Malzemeler 4 porsiyon