Hardal soslu ve Tamari (Glutensiz) soya soslu morina balığı
Ara
filtre
Hardal soslu ve Tamari (Glutensiz) soya soslu morina balığı
Bookmark
202 / 339

Hardal soslu ve Tamari (Glutensiz) soya soslu morina balığı

Hardal soslu ve Tamari (Glutensiz) soya soslu morina balığı
zaman 50 dakika
Hazırlanma zamanı: 50 dakika
1992 kJ / 476 kcal

Malzemeler 4 porsiyon

 

Sos için:

  •  10 ml krema
  • 3 yemek kaşığı Kikkoman doğal fermente glutensiz soya sosu Tamari  
  • 2 yemek kaşığı hardal
  • Tarhun otu

 

Hazırlık

Patatesler, yaklaşık 25 dakika haşlanır, ıspanak yıkanır ve suyu süzülür.

Sos için krema, düşük ısıda ısıtılır, ocaktan alınır, doğal fermente glutensiz sosya sosu Tamari ve hardal ilave edilir, karıştırılıp kenara alınır. (Sos, servisten önce ısıtılmalıdır.)

Haşlanmış patatesler soyulur, çatalla ezildikten sonra içine tereyağı, yerfıstığı yağı ve 1 yemek kaşığı doğal fermente glutensiz soya sosu Tamari ilave edilerek karıştırılır. Balık filetoları, tuz ve karabiberle tatlandırılır, tavada kızgın yağda her iki tarafı kızartılır. 1 yemek kaşığı doğal fermente glutensiz soya sosu Tamari, bir tavada iyice ısıtılır ve ıspanak ilave edilir. Bir dakika sonra çevrilip ocaktan alınır.

Bu tarifte kullanılmış ürünler

zaman 50 dakika
Hazırlanma zamanı: 50 dakika
1992 kJ / 476 kcal

Malzemeler 4 porsiyon

 

Sos için:

  •  10 ml krema
  • 3 yemek kaşığı Kikkoman doğal fermente glutensiz soya sosu Tamari  
  • 2 yemek kaşığı hardal
  • Tarhun otu