Hardal soslu tavuk baget
Baharatlı ızgara tavuk bagetleri. Kikkoman soya soslu ızgara tavuk lolipopları. Kikkoman soya sosunun zengin aromaları marineyi mükemmel bir şekilde tatlandırır. Aynı zamanda tavuk lolipoplarının mükemmel şekilde kızarırken sulu kalmasını sağlar. Misafirleriniz bu yumuşacık tavuk lolipoplara bayılacak.
Hazırlanış
Adım 1
Tavuk bagetlerin derilerini çıkarın ve kemik boyunca kıkırdakları kesin. Başparmağınız ve işaret parmağınızla eti dikkatle aşağı doğru itin. Böylece bagetleri açıkta kalan kemiklerinden tutabilirsiniz.
Adım 2
Hardal, yağ ve Kikkoman soya sosunu karıştırın. Sonra karışımı fırçayla bagetlere sürün. Uzun süre veya bir gece dinlendirip marine edin. Izgaradan yaklaşık 30 dakika önce bagetleri tuz ve karabiberle tatlandırın.
Adım 3
Izgarayı önceden 180–200 °C’de ısıtın. Bagetleri dolaylı ızgara alanına yerleştirip yaklaşık 50 dakika pişirin.
Adım 4
Bu esnada taze soğanları yıkayın ve doğrudan ateş üzerinde kavurun.
Adım 5
Izgara işlemi bitmeden hemen önce bagetlere tekrar fırçayla marine sosunu sürün ve üzerlerine susam serpin. Yanında kavrulmuş taze soğanlarla servis edin.
Recept-ID: 960
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet