Hardal soslu tavuk baget
Ara
filtre
Hardal soslu tavuk baget
Bookmark
8 / 339

Hardal soslu tavuk baget

Izgaradan baharatlı bir marine içinde sulu tavuk lolipopları KIKKOMAN soya soslu ızgara tavuk lolipopları. KIKKOMAN soya sosunun zengin aromaları marineyi mükemmel bir şekilde tatlandırır. Aynı zamanda sulu tavuk lolipoplarının mükemmel şekilde kızarmasını sağlar. Süper yumuşak tavuk lolipopları misafirlerinizi büyüleyecek.

Hardal soslu tavuk baget
zaman 70 dakika
Hazırlanma zamanı: 20 dakika
Marine zaman: 120 dakika
Pişirme süresi 50 dakika
1904 kJ / 455 kcal
gres: 17 g
protein: 3 g
karbonhidratlar: 2 g

Malzemeler 4 porsiyon

  • 12 tavuk baget
  • 3 tatlı kaşığı Dijon hardalı
  • 1 yemek kaşığı bitkisel yağ 
  • 2 tatlı kaşığı KIKKOMAN soya sosu
  • Tuz ve taze çekilmiş karabiber
  • 3 tatlı kaşığı susam
  • 1 demet taze soğan

Hazırlık

  1. Tavuk bagetlerin derilerini çıkarın ve kemik boyunca kıkırdakları kesin. Başparmağınız ve işaret parmağınızla eti dikkatle aşağı doğru itin. Böylece bagetleri açıkta kalan kemiklerinden tutabilirsiniz.
  2. Hardal, yağ ve KIKKOMAN soya sosunu karıştırın. Sonra karışımı fırçayla bagetlere sürün. Uzun süre veya bir gece dinlendirip marine edin. Izgaradan yaklaşık 30 dakika önce tuz ve karabiberle tatlandırın.
  3. Izgarayı önceden 180–200°C derecede ısıtın. Bagetleri dolaylı ızgara alanına yerleştirip yaklaşık 50 dakika pişirin. 
  4. Bu esnada taze soğanları yıkayın ve doğrudan ateş üzerinde kavurun. 
  5. Izgara işlemi bitmeden hemen önce bagetlere tekrar fırçayla marine sosunu sürün ve üzerlerine susam serpin. Yanında kavrulmuş taze soğanlarla servis edin.

Bu tarifte kullanılmış ürünler

zaman 70 dakika
Hazırlanma zamanı: 20 dakika
Marine zaman: 120 dakika
Pişirme süresi 50 dakika
1904 kJ / 455 kcal
gres: 17 g
protein: 3 g
karbonhidratlar: 2 g

Malzemeler 4 porsiyon

  • 12 tavuk baget
  • 3 tatlı kaşığı Dijon hardalı
  • 1 yemek kaşığı bitkisel yağ 
  • 2 tatlı kaşığı KIKKOMAN soya sosu
  • Tuz ve taze çekilmiş karabiber
  • 3 tatlı kaşığı susam
  • 1 demet taze soğan