Folyo'da Kızarmış Tereyağlı Mantar Karışımı

toplam süre 40 dak.

Malzemeler

4 porsiyon
100 gr
çeşitli mantar (Shimeji, Enoki, Eringi, istiridye mantar vb)
4 parça / tane
Shiitake
1 dilim
limon
1 yemek kaşığı
tereyağı
2 yemek kaşığı
beyaz şarap
1 tutam
tuz
1 tutam
karabiber

Hazırlanış

Mantarlar temizlenir. Shiitake başlarına, çapraz şekilde kesik atılır ve sapları kesilir. Büyük Shiitakeler ikiye bölünür. Diğer mantarlar çok iri değilse oldukları gibi bırakılır. Pişirme kağıdı, uygun büyüklükte bir parça alüminyum folyo üzerine yerleştirilir, üzerine biraz yumuşatılmış tereyağ sürülür. Mantarlar ve limon dilimleri üzerine konulur. Pişirme kağıdı ve folyo kapatılır. İki folyoya da birkaç küçük delik açılır ve 200 ° C'de 9-10 dakika pişirilir. Pişmiş mantarlara biraz limon suyu damlatılır, tekrar biraz tereyağı eklenir ve tuzu azaltılmış Kikkoman doğal fermente soya sosu ile tatlandırılır.

Japonlarımız Japon tapas olarak tasarlanmıştır. Her bir malzemenin miktarını iki katına çıkartın ve ana yemek olarak parmak yiyeceğine servis yapabilirsiniz.

Recept-ID: 355

PDF formatında tarif

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Mantarlar temizlenir. Shiitake başlarına, çapraz şekilde kesik atılır ve sapları kesilir. Büyük Shiitakeler ikiye bölünür. Diğer mantarlar çok iri değilse oldukları gibi bırakılır. Pişirme kağıdı, uygun büyüklükte bir parça alüminyum folyo üzerine yerleştirilir, üzerine biraz yumuşatılmış tereyağ sürülür. Mantarlar ve limon dilimleri üzerine konulur. Pişirme kağıdı ve folyo kapatılır. İki folyoya da birkaç küçük delik açılır ve 200 ° C'de 9-10 dakika pişirilir. Pişmiş mantarlara biraz limon suyu damlatılır, tekrar biraz tereyağı eklenir ve tuzu azaltılmış Kikkoman doğal fermente soya sosu ile tatlandırılır.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.