Domates-Teriyaki-Mantolu Izgara Beyaz Peynir
Ara
filtre
Domates-Teriyaki-Mantolu Izgara Beyaz Peynir
Bookmark
104 / 290

Domates-Teriyaki-Mantolu Izgara Beyaz Peynir

Hazırlanma zamanı: 30 dakika
Kalorifik değer (porsiyon başına: 1439 kJ / 344 kcal

Malzemeler 4 bölümleri için

  • 2 parça beyaz peynir (her biri 200 g)
  • 8-10 yemek kaşığı Kikkoman Teriyaki Marine & Sos
  • 5-6 yemek kaşığı domates salçası
  • 2 yemek kaşığı susam
  • birer tane sarı ve yeşil kabak
  • 1 kuru soğan
  • 250 g çeri domates
  • 4 dal biberiye

Hazırlık

Beyaz peynir enlemesine ikiye bölünür. Teriyaki Marine & Sos, domates salçası ile karıştırılır. Beyaz peynir önce marine sosa batırıldıktan sonra  susama bulanır. Kabak yıkanır, temzilenir ve küçük çubuk şeklinde doğranır. Soğan soyulur, ikiye bölünür ve küçük kare şeklinde doğranır. Çeri domatesler yıkanır ve ikiye bölünür. Dört adet uygun büyüklükte alüminyum folyonun üzerine beyaz peynir, kabak, soğan, çeri domates ve biberiye dağıtılır, bohça şekli verilir ve yaklaşık 15-20 dakika ızgarada pişirilir.  

Tavsiye: yanında çıtır pide servis ediniz.

Bu tarifte kullanılmış ürünler

Malzemeler 4 bölümleri için

  • 2 parça beyaz peynir (her biri 200 g)
  • 8-10 yemek kaşığı Kikkoman Teriyaki Marine & Sos
  • 5-6 yemek kaşığı domates salçası
  • 2 yemek kaşığı susam
  • birer tane sarı ve yeşil kabak
  • 1 kuru soğan
  • 250 g çeri domates
  • 4 dal biberiye