Ballı Nohutlu Brokoli Pesto Spagetti

Malzemeler

4 porsiyon

Makarna çeşidi:

300 gr
spagetti
250 gr
brokoli
100 gr
Parmesan peyniri, ince rendelenmiş
100 gr
Crème fraîche (taze krema)
40 gr
çam fıstığı
3 
diş sarımsak, ezilmiş

Kavrulmuş nohut:

20 gr
bal
20 ml
domates salçası
20 ml
zeytinyağı
400 gr
konserve nohut, süzülmüş

garnitür:

130 gr
yarı kurutulmuş domates
10 gr
çam fıstığı
Besin değerleri (porsiyon başı): 3071 kJ  /  734 kcal
28 gr Yağ
33 gr Protein
85 gr Karbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

Fırın, 180 ° C'ye ısıtılır. Buharlı tencerede veya uygun süzgeçli bir tencerede su kaynatılır. Fırın kağıdı, kenarlı bir fırın tepsisine yerleştirilir. Brokoli çiçekleri iri, eşit büyüklükte parçalara ayrılır. Buharlı tencereye koyulup uygun kapakla kapatılır. 6 dakika buharda pişirilir. Buğulanmış brokoli, bir mutfak robotuna koyulur, sarımsak, krema, 30 ml doğal fermente soya sosu, rendelenmiş Parmesan ve 40 g çam fıstığı eklenir. Bir dakika karıştırılır, kabın kenarına yapışan kalıntılar, tekrar karışıma eklenerek koyu kıvamlı bir sos elde edilir.

Adım 2

Bir orta boy kabın içinde bal, 50 ml doğal fermente soya sosu, domates salçası ve yağ ile karıştırılır. Suyu süzülmüş nohutlar, eklenir ve karıştırarak sosla kaplanır. Nohut, hazırlanan fırın tepsisine sürülüp fırında 20 dakika pişirilir. Fırından çıkartılıp biraz soğumaya bırakılır.

Adım 3

Büyük bir tencerede su kaynatılır, tuz ilave edilir ve spagetti, pakette yazılı talimata göre al dente pişirilir. Spagetti süzülür, 100 ml pişirme suyu ayrılır. Spagetti, pişirme suyu ve sos ile geniş bir tavada karıştırılır. Orta ısıda bir dakika karıştırılır. Spagetti, dört tabağa dağıtılıp kavrulmuş nohutla süslenir.

Recept-ID: 47

PDF formatında tarif

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Fırın, 180 ° C'ye ısıtılır. Buharlı tencerede veya uygun süzgeçli bir tencerede su kaynatılır. Fırın kağıdı, kenarlı bir fırın tepsisine yerleştirilir. Brokoli çiçekleri iri, eşit büyüklükte parçalara ayrılır. Buharlı tencereye koyulup uygun kapakla kapatılır. 6 dakika buharda pişirilir. Buğulanmış brokoli, bir mutfak robotuna koyulur, sarımsak, krema, 30 ml doğal fermente soya sosu, rendelenmiş Parmesan ve 40 g çam fıstığı eklenir. Bir dakika karıştırılır, kabın kenarına yapışan kalıntılar, tekrar karışıma eklenerek koyu kıvamlı bir sos elde edilir.

Bir orta boy kabın içinde bal, 50 ml doğal fermente soya sosu, domates salçası ve yağ ile karıştırılır. Suyu süzülmüş nohutlar, eklenir ve karıştırarak sosla kaplanır. Nohut, hazırlanan fırın tepsisine sürülüp fırında 20 dakika pişirilir. Fırından çıkartılıp biraz soğumaya bırakılır.

Büyük bir tencerede su kaynatılır, tuz ilave edilir ve spagetti, pakette yazılı talimata göre al dente pişirilir. Spagetti süzülür, 100 ml pişirme suyu ayrılır. Spagetti, pişirme suyu ve sos ile geniş bir tavada karıştırılır. Orta ısıda bir dakika karıştırılır. Spagetti, dört tabağa dağıtılıp kavrulmuş nohutla süslenir.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.