
Ballı Kızarmış Tavuk Kanatları

Malzemeler 4 porsiyon
- 150 g ince soğan püresi
- 200 g bal
- 200 ml Kikkoman doğal fermente soya sosu
- birkaç damla sirke
- 20 adet tavuk kanadı
- karabiber
Japonlarımız Japon tapas olarak tasarlanmıştır. Her bir malzemenin miktarını iki katına çıkartın ve ana yemek olarak parmak yiyeceğine servis yapabilirsiniz.
Hazırlık
Soğan püresi, bal, Kikkoman doğal fermente soya sosu ve sirke bir kapta iyice karıştırılır. Tavuk kanatları, soğan karışımı ile birlikte plastik bir torba içine konulur, karıştırılır ve gece boyunca marine edilir. Fırın önceden ısıtılır ve tavuk kanatları, 210° C'de 7-8 dakika kadar pişirilir. Taze çekilmiş karabiber ile süslenir.
Bu tarifte kullanılmış ürünler
Malzemeler 4 porsiyon
- 150 g ince soğan püresi
- 200 g bal
- 200 ml Kikkoman doğal fermente soya sosu
- birkaç damla sirke
- 20 adet tavuk kanadı
- karabiber
Japonlarımız Japon tapas olarak tasarlanmıştır. Her bir malzemenin miktarını iki katına çıkartın ve ana yemek olarak parmak yiyeceğine servis yapabilirsiniz.