Ballı Kızarmış Tavuk Kanatları
Ara
filtre
Ballı Kızarmış Tavuk Kanatları
Bookmark
89 / 312

Ballı Kızarmış Tavuk Kanatları

Ballı Kızarmış Tavuk Kanatları
2011 kJ / 478 kcal
Yağ: 19.6 g
protein: 32 g
karbonhidratlar: 42.8 g

Malzemeler 4 porsiyon

Japonlarımız Japon tapas olarak tasarlanmıştır. Her bir malzemenin miktarını iki katına çıkartın ve ana yemek olarak parmak yiyeceğine servis yapabilirsiniz.

Hazırlık

Soğan püresi, bal, Kikkoman doğal fermente soya sosu ve sirke bir kapta iyice karıştırılır. Tavuk kanatları, soğan karışımı ile birlikte plastik bir torba içine konulur, karıştırılır ve gece boyunca marine edilir. Fırın önceden ısıtılır ve tavuk kanatları, 210° C'de 7-8 dakika kadar pişirilir. Taze çekilmiş karabiber ile süslenir.

Bu tarifte kullanılmış ürünler

2011 kJ / 478 kcal
Yağ: 19.6 g
protein: 32 g
karbonhidratlar: 42.8 g

Malzemeler 4 porsiyon

Japonlarımız Japon tapas olarak tasarlanmıştır. Her bir malzemenin miktarını iki katına çıkartın ve ana yemek olarak parmak yiyeceğine servis yapabilirsiniz.