Ara
filtre
Ahtapot Şiş
Bookmark
65 / 92

Ahtapot Şiş

Ahtapot Şiş
222 kJ / 53 kcal
gres: 0.8 g
protein: 9.3 g
karbonhidratlar: 1.9 g

Malzemeler 4 porsiyon

Hazırlık

Ahtapot haşlanır ve lokma büyüklüğünde doğranır. Salatalığın çekirdek kısmı ayıklanır, lokma büyüklüğünde doğranır ve %2'lik tuzlu suda 20-30 dakika bekletilir. Daha sonra tuzlu su süzülür ve salatalık parçaları ile ahtapot parçaları şişe dizilir. Kikkoman doğal fermente az tuzlu soya sosu ve wasabi macunu ile servis edilir.

İpucu: Ahtapot, salatalık ve Wakame yosun ile karıştırılıp salata olarak da servis edilebilir.

Bu tarifte kullanılmış ürünler

222 kJ / 53 kcal
gres: 0.8 g
protein: 9.3 g
karbonhidratlar: 1.9 g

Malzemeler 4 porsiyon