Ara
filtre
Acılı Vejetaryen Spagetti
Bookmark
43 / 288

Acılı Vejetaryen Spagetti

Acılı Vejetaryen Spagetti
zaman 30 dakika
Hazırlanma zamanı: 30 dakika
3173 kJ / 758 kcal
gres: 22.05 g
protein: 24.48 g
karbonhidratlar: 118.9 g

Malzemeler 4 porsiyon

  • 500 g tam tahıllı spagetti
  • 2 yemek kaşığı susam yağı
  • 300 g vejetaryen kıyma
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 4 diş sarımsak, ezilmiş
  • 1 büyük pak choi (Çin lahanası), irice doğranmış
  • 150 g kuzu ıspanak
  • 5 yemek kaşığı Kikkoman organik Soya Sosu
  • 2 yemek kaşığı bal
  • 1 yemek kaşığı acı biber yağı

Hazırlık

Spagetti, paketleme talimatlarına göre pişirilir, suyu süzülür ve bir kenara alınır.

1 yemek kaşığı susam yağı, bir wok tavada orta ateşte ısıtılır ve vejetaryen kıyma, hafifçe kızarana kadar yaklaşık 5-6 dakika sotelenir. Domates salçası ve sarımsak eklenir ve 1-2 dakika kızartılır. Sebzeler eklenir ve pişene kadar kızartılır. Kikkoman doğal fermente Bio-Sojasauce, acı biber yağı ve baharatlar eklenir. Spagetti ilave edilir ve iyice karıştırılır. 

Rendelenmiş parmesan, biraz taze fesleğen ve biraz da kırmızı biber yağı ile servis yapılır. 

Bu tarifte kullanılmış ürünler

zaman 30 dakika
Hazırlanma zamanı: 30 dakika
3173 kJ / 758 kcal
gres: 22.05 g
protein: 24.48 g
karbonhidratlar: 118.9 g

Malzemeler 4 porsiyon

  • 500 g tam tahıllı spagetti
  • 2 yemek kaşığı susam yağı
  • 300 g vejetaryen kıyma
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 4 diş sarımsak, ezilmiş
  • 1 büyük pak choi (Çin lahanası), irice doğranmış
  • 150 g kuzu ıspanak
  • 5 yemek kaşığı Kikkoman organik Soya Sosu
  • 2 yemek kaşığı bal
  • 1 yemek kaşığı acı biber yağı