Google+'de paylaş:

Doğal fermente soya sosu

Klasiklerimizden – doğal fermente soya sosu – Harika bir masa üstü çeşnisidir. Sadece Asya’ya özgü yemeklerde değil tüm yemeklerle uyumludur. Sevdiğiniz tüm yemeklerde denemelisiniz. İtalyan makarnası, Amerikan hamburgeri, salata veya hatta tatlılarda deneyin.

Kikkoman doğal fermente soya sosu geleneksel bir tarife sadık kalarak, soya fasulyesi, buğday, su ve tuzdan oluşan malzemelerle fermente edilir. Kikkoman’ın ayırt edici özelliği şeffaf renkteki açık kahverengi, ve aynı zamanda karıştırılması mümkün olmayan bir aromasıdır.

  • Masanın üzerinde bir düzgün, damla-ücretsiz dağıtıcı olarak
  • 250 ml şişe
  • Mutfakta doğrudan kullanım için 1 litre PET, 20 litre konteyner
Ingredients
Water, Soybeans, Wheat, Salt.  
Nutrition information per 100ml
Energy [kJ/kcal] 325 / 77
Fat [g]   0
  of which saturates [g]  0
Carbohydrate [g]  3.2
  of which sugars [g]   0.6
Protein [g]   10
Salt [g]   16.9