Google+'de paylaş:

Doğal Fermente Organik Soya Sosu

Organik soya sosumuz, organik olarak yetiştirilen soya fasulyesi ve yine organik olarak yetiştirilen buğday, tuz ve su kullanılarak doğal bir fermentasyon işleminde yapılır. Tavuk, balık, biftek, pirzola, sosis, burger ve makarna gibi her çeşit yemek için idealdir. Ayrıca çeşitli çorbalar ve salata sosları için de uygun bir baharat çeşididir.

Doğal fermente organik soya sosu – Avrupa organik mührü ve ilgili sertifika numarası ile birlikte verilir – ve orijinal Kikkoman soya sosumuz gibi çok yönlüdür. Ancak bunun ötesinde, organik beslenmeye değer veren herkes için yeni fırsatlar sunar.

  • Mutfakta doğrudan kullanım için 1 litrelik PET şişe
Ingredients
Water, Organic soybeans, Organic wheat, Salt. 
Nutrition information per 100ml
Energy [kJ/kcal] 377 / 89
Fat [g]   0
   of which saturates [g] 0
Carbohydrate [g] 6.1
   of which sugars [g]   1.9
Protein [g]   11
Salt [g]    14