ONE TRAY - Kikkoman soya sosu ile ızgarada da hazırlanabilen lezzetli fırın tarifleri!

ONE TRAY

Kikkoman soya sosu ile ızgarada da hazırlanabilen lezzetli fırın tarifleri!

Soya sosu ve ızgarada veya fırında pişirilen et yemekleri, mükemmel bir ikili oluşturur! Çünkü Kikkoman doğal fermente soya sosu özellikle et yemeklerine tamamlayıcı, mükemmel bir tat verir. Sırrı, marinasyon sürecinde saklıdır. Marinasyon, etin kıvamını yumuşatır, hoş ve aromatik yapar.

Neden mi? Çok basit: Marine ederek, aromalar etin derinliklerine nüfuz eder ve çok daha yoğun bir tat sağlar. Bu yöntemle sadece etin tadı ve dolgun lezzeti ön plana çıkmaz! Marine sosların başka bir özelliği daha var: Et, balık ve sebze yemeklerini, aynı zamanda baldan portakala, kayısıdan zeytine kadar farklı lezzetlerle zenginleştirir.

Kikkoman, sizin için ızgarada veya fırında hazırlanabilen gerçek damak şöleni olan yeni tarifler geliştirdi. Bu tariflerimizi, ONE TRAY prensibine göre, yani fazla alet ve edevata gerek kalmadan sadece ateşe dayanıklı bir kapta kolayca hazırlayabilirsiniz. Denemeye değer! Tariflerin doğru hazırlanmasını garantilemek için bazılarının ekstra bir videosu bile var. Kendiniz bir göz atın.

Gurmeler için tarifimiz:

Minik Patatesli Baharatlı Ballı Soya Soslu Tavuk Budu

Iızgarada veya fırında yapılabilen bu tarifin lezzeti, soya sosu, bal, balzamik ve zencefilin uyumlu kombinasyonundan kaynaklanıyor. Tavuk budunun tadı, küçük patates, domates ve fasulyeden oluşan sebze garnitürü ile daha da güzel oluyor. Gerçek bir lezzet şöleni, kendiniz görün:

Japon dokunuşuyla yaz barbekü keyfi:

Kızarmış Baget üzerinde Yakiniku-Rozbif

Bu ızgara ve fırın tarifi ile sofranıza bir Japon dokunuşu verin. Yakiniku rozbif, soya sosu ve kırmızı şaraptan yapılmış marine sosta nefis mayhoş bir tat geliştirir. Biraz roka ve baget ile bu et spesiyalitesi birçok vesile için servise hazırdır!

Somon severler bu tarife bayılacaktır:

Kremalı Mantar Soslu Portakallı Somon Fileto

Somon yemeklerinin hayranı mısınız? O zaman bu tarifi kesinlikle denemelisiniz. Çünkü marine soslar balık yemeklerinde çifte keyfin garantisidir. Portakal soya sosunda marine edilen balık, ızgarada veya fırında çok özel bir aroma geliştirir. Hafif acı hindiba ve lezzetli bir mantar krema sosu ile birlikte inanılmaz lezzetli olur!

Vejetaryenler için gerçek bir damak şöleni:

Renkli Sebze ve Zeytin-Soya Soslu Dip Sos

Izgara yaparken, her zaman et olmak zorunda değil. İster vejeteryan olun ister yarı vejetaryen - renkli sebzeler hem sağlıklıdır hem de harika tadı vardır. Birkaç kapari ile hazırlanan zeytin-soya soslu dip sos, böyle bir sofranın olmazsa olmazıdır. Hızlı hazırlanabilen bu dip sos, ana veya ara öğün olarak sofraya harika bir zenginlik katar.