Kikkoman Panko – Japon usulü çıtır ekmek kırıntısı ile hem gevrek, hem çıtır

Kikkoman Panko - Japon usulü ekmek kırıntısı ile çıtır ve gevrek pane harcı ve topping yapmak çok kolay

Japon ekmek kırıntısı Panko, mutfakta pişirmek, kavurmak, kızartmak veya fırınlamak için çok yönlü bir yardımcıdır. Çünkü Kikkoman Panko - Japon usulü çıtır ekmek kırıntısı, birçok farklı yemek ve tariflere ekstra çıtırlık verir. Panko ekmek kırıntısı, normal ekmeğe göre daha az yağ absorbe eden kabuksuz özel beyaz ekmekten yapılır. Bu da Panko'nun özel ve hoş çıtırlığını sağlar. Panko, geleneksel ekmek kırıntısı yerine kullanılabilir. Örneğin, şnitzel ve paneli sebzede pane harcı olarak, güveç ve lazanyada çıtır topping olarak kullanılabilir. Çorba, sos, köfte veya her türden hamur için yoğunlaştırıcı bir malzeme olarak kullanılabilir. Kikkoman Panko - Japon usulü çıtır ekmek kırıntısı ve doğal fermente soya sosu veya yoğun lezzetli Teriyaki marine sos ile kombine ederek, çıtır çıtır birçok lezzetli yemek hazırlanabilir. Ayrıca baharatlı olmadığı için tatlı soya sosu veya Kikkoman Pirinç Sosu ile de uyum sağlayarak derin yağda kızartılmış tatlılara, crumble veya kek tabanları gibi tatlılarda harikalar yaratır.

Panko İle Nar Gibi Kızarmış Nefis Cordon Bleu

Bu lezzetli tarifle taze tavukgöğsü filetosu, nefis Cordon Bleu'ye dönüşür. Jambon ve peynirle doldurulan fileto önce una, yumurtaya ve ardından Kikkoman Panko - Japon usulü çıtır ekmek kırıntısına bulanır. Bu sayede, tavuk doğru sıcaklıkta nar rengini alana kadar kızartıldığında ekstra çıtır bir kaplama oluşur. Kikkoman, buna eşlik eden ve Ballı Teriyaki Barbekü sos ile ince hafif tatlı bir aroma alan harika bir soğan sosu yarattı.

Fırında Patatesli, Soğanlı Ve Kremalı Graten

Patates, mısır, soğan ve şeker bezelyeden yapılmış vejetaryen graten, Kikkoman Panko - Japon usulü çıtır ekmek kırıntısı ile harika gevrek bir toppinge oluşturur. Patatesler, krema, yulaf içeceği ve doğal fermente soya sosu karışımı ile önceden kısa süre pişirilir. Soğanlar, Ballı Teriyaki Barbekü sos sayesinde hafif bir tatlılık alır. Sonuç olarak, sadece garnitür olarak değil, aynı zamanda vejetaryen bir ana yemek olarak da lezzetli bir patates graten elde edilir.

Karidesli Çıtır Panko Kaplı Fırında Kabak

Kabak, çeri domates, maydanoz ve karides, bu tarifi bu kadar özel kılan rengârenk karışımı oluşturuyor. Kabağın iç kısmı çıkarılır, karides, domates ve maydanozla birlikte kavrulur ve krema ile pişirilir. Bu şekilde oluşan renkli iç harç fırında pişirilir. Parmesan ve Kikkoman Panko - Japon usulü çıtır ekmek kırıntısı karışımı, topping olarak üzerine konulur ve gevrekliği sağlar.

Poşe Edilmiş Morina, Çıtır Panko Tereyağ Sosuyla Buluşuyor

Balık severler dikkat! Bu tarifte taze morina filetosu hem patates, havuç, brokoli ve sarı biberle hem de lezzetli bir Panko tereyağı sosuyla rafine edilir. Arpacık soğanı, maydanoz, limon suyu ve doğal fermente soya sosu karışımı, tereyağı sosunun özel lezzetini sağlar. Mükemmel kıvamını, kavrulmuş Kikkoman Panko - Japon usulü çıtır ekmek kırıntısına borçludur.

Sebze Ve Panko İle Doldurulmuş Patlıcan Ve Kabak Dilimleri

Dilimlenmiş, doldurulmuş ve katlanmış - bu patlıcan ve kabak tarifi tüm gurmeler için bir lezzet şölenidir. Taze soğan, tavuk kıyması ve tofudan oluşan iç harç, Kikkoman Panko - Japon usulü çıtır ekmek kırıntısı sayesinde hafif gevrek bir özellik kazanıyor. Ballı Teriyaki barbekü sos ile rafine edilen iç harç, patlıcan ve kabak dilimlerinin üzerine yerleştirilir. Patlıcan ve kabak dilimleri, iki tarafı katlanıp kızartıldıktan sonra kavrulmuş shiitake mantarı ile servis edilir.

Sürpriz Efektli Sebze Kroket

Bu lezzetli Sebze Kroket'in tadını veren malzemeler brokoli, karnabahar, mantar veya domatestir. Patates püresi ve Kikkoman Panko - Japon usulü çıtır ekmek kırıntısı kaplaması ile güzelce sarılmış sebze, nar rengine gelecek kıvamda kızartılıp nefis domates sosu ile servis edilir. Sürprizlere açık olun!

Çıtır Kek Tabanlı Çikolatalı Cheesecake Ve Topping

Bu çıtır kek tabanını hazırlamak için gereken malzemeler, tereyağı, şeker, öğütülmüş badem ve Kikkoman Panko - Japon usulü çıtır ekmek kırıntısıdır malzemelerma. Üstte nefis çikolata lekeleriyle dolu kremalı bir cheesecake karışımı ve topping olarak öğütülmüş badem ve Kikkoman Panko karışımı. Tatlı sevenler için gerçek bir lezzet şölenidir.

Dondurma Ve Çikolata Veya Karamel Sos İle Süslenmiş Kızarmış Muz

Un ve tarçın karışımı içinde bir muz ve Kikkoman Panko - Japon usulü çıtır ekmek kırıntısına bulanıp derin yağda kızartılırsa lezzetli bir tatlı elde edilir. Ev yapımı çikolata veya karamel sos ile servis edilen ve bir top vanilyalı dondurma ve nane ile süslenen çıtır muz harika bir tatlıdır.