"Japas"ımızı deneyin = Japon Usulü Tapas

Konuklarınıza özel bir yiyecek mi sunmak istiyorsunuz? Öyleyse onlara Japas ikram edin. Japon usulü tapaslar orijinal Japon yemeğidir veya Japon yemek pişirme geleneğinden esinlenilerek hazırlanmıştır: Japonya, yüzyıllardan beri kibar bir şekilde sunulan küçük yemeklerin sanatını sergiliyor. Japon mutfağı (Washoku) yine bu konuda da ne kadar çok yönlü olduğunu ve suşiden çok daha fazlasını sunabileceğini gösteriyor. Washoku'nun 2013 yılında UNESCO Dünya Kültür Mirası ilan edilişi sebepsiz değildir.

Küçük Nefis Kreasyonlar

Ton balığı, kuşkonmaz veya ördek göğsü - lezzetli Japasların temeli en iyi malzemelerden oluşur. Bu yiyeceklerden lokma büyüklüğünde enfes lezzet deneyimleri yaratılır. Japaslar, bilinen yemekleri yeniden yaratarak şaşırtıyor: Şarap soya sosu içinde midye, karın etli Japon beyaz lahana mücveri veya karidesli mini krep. İster ızgarada olsun ister kızartılmış veya fırında olsun, Japas tüm hazırlama yöntemlerini kapsar ve denemeye davet eder.

Soya Sosu ile Tatlandırma

Soya sosu gibi fermente yiyecekler Japon mutfağının vazgeçilmezidir. Fermente yiyeceklerin, sindirim sistemi üzerinde olumlu etkileri vardır. Doğal fermente soya sosu, her yemeği umami lezzetiyle zenginleştirir. Bu sayede, tuz kullanımı en aza indirilir. Umarız, Japas tariflerimizden ilham alır, bazılarını pişirirsiniz ve hatta kendi Japasınızı yaratırsınız.