Oops, an error occurred! Code: 202009240926525eff6c22
Teriyaki Marine
Previous
Next
Mevcut boyutlar
250 ml şişe

Teriyaki Marine

Balık veya sebzeyi güzel marine soslu, ızgara veya tavada kızarmış ya da ocakta pişmiş haliyle mi seviyorsunuz? Öyleyse Teriyaki marine, tam size göre.

Her ne kadar mangal sezonunun favori sosu olsa da diğer kızartma yemeklerini tatlandırmada veya dip sos olarak da kullanabilirisiniz. Üretiminde doğal fermente soya sosumuzu baz alıyoruz- bu aynı zamanda Teriyaki marinesine eşsiz, dolgun bir tat veriyor.

Teriyaki terimi iki Japonca kelimeden oluşur teri (parlaklık) ve yaki (ızgarada/buğuda pişirmek). Japonya'da teriyaki tarzı yemekler nesillerdir geleneksel yemeğin bir parçası olmuştur.

İlk olarak deniz ürünleri, et veya sebzeler Teriyaki marine sosa yerleştirilir ve sonra kızartılır, kendi suyunda pişirilir veya ızgarada kızartılır. Klasik teriyaki sosları tavada, fırında veya ızgarada yemeğinize olağanüstü bir aroma katan tatlı ve ekşi bir tada sahiptir. Ve sadece Japon mutfağında değil! Teriyaki sosları dünyanın her yerinde kızartma, fırın veya ızgara yemekleri için uygun baharat sostur.

Kikkoman Teriyaki sosları yüksek kaliteli hazır marine soslardır. Bu soslarımız, farklı lezzetlerde sunulmaktadır: Teriyaki marine olarak sade ve lezzetli ya da kavrulmuş sarımsaklı, ballı veya kavrulmuş susamlı olarak. Ayrıca bir de glutensiz çeşidi var. Mutlaka deneyin! Marine edilmiş veya ızgara yemeklere dolgun bir tat vermeyi kolaylaştırır.

Bu Kikkoman sosu, hayvansal katkı maddeleri içermez. 

devamı

malzemeler

Soya sosu (Su, Soya fasulyesi, Buğday, Tuz), Şarap (Kükürt dioksit içerir), Şeker, Su, Ruh sirkesi, Tuz, Baharat özleri, Soğan tozu, Sarımsak tozu.

Beslenme değerleri

enerji420 kJ
gres0 g
doymuş yağ asitleri0 g
karbonhidratlar12 g
hangi şeker11 g
protein6,7 g
tuz10,2 g

Biliyor muydunuz?

Kikkoman Teriyaki marine, yüksek kalitede hazır bir marine sostur. Sadece açın, malzemeleri 30 dakika veya daha uzun süre içinde bekletin ve ızgaraya koyun! Yararlı bir ipucu: Marine etme süresi ne kadar uzun olursa, yemeğin tadı o kadar yoğun ve leziz olur.

Somon balığı sevenlere tavsiyemiz

Somon filetonuzu birde Teriyaki marine ile deneyin. Bir saat kadar buzdolabında marine sosta bekletin ve daha sonra her taraftan birkaç dakika kızartın. Daha yoğun bir lezzet için ara sıra üzerine sostan sürün. Zencefil ve pilav ile servis yapın, bitti!