Shiro Miso Çorbası
Previous
Next
Mevcut boyutlar
10 g x 3

Shiro Miso Çorbası

Shiro veya beyaz Miso, soya fasulyesi ve pirinçten yapılır. En fazla iki ay boyunca fermente edilir. Shiro (Japonca'da "beyaz" anlamına gelir) açık renkli olup tadı, tatlı ile hafif tuzlu arasıdır. Çok yönlüdür, bu yüzden bu ürünle yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilirsiniz, ancak ürünü tek başına da tüketebilirsiniz. Shiro Miso Çorbamız Wakame Yosunu, taze soğan ve Yaki-fu ile zenginleştirilmiştir. Wakame Yosunu, harika bir İyot, vitamin, mineral ve antioksidan kaynağıdır. Yaki-fu ise Japon kuru pişmiş buğdayıdır. Çorbaya kıvam ve karbonhidrat katar. Hızlı, kolay ve orijinal Japon Shiro Miso Çorbamızı hemen deneyin! Tüm Miso Çorbası çeşitlerimiz veganlar için uygundur.

* Besin bileşenleri, kaynayan su ile seyreltildiğindeki değerdir.

devamı

malzemeler

Beyaz miso tozu (Soya fasulyesi, Pirinç, Tuz)(%82), Kurutulmuş yosun, Kurutulmuş buğdaygluteni, Beyazlatılmış nişasta, Lezzet arttırıcılar (Monosodyum glutamat, Disodyum inosinat, Disodyum guanilat), Varek tozu, Kurutulmuş taze soğan, Maya özütü, Asitlik düzenleyici (Sodyum karbonatlar).

Besin değerleri başına 100 ml

Enerji98 kJ/ 24 kcal
Yağ1,0 g
Doymuș yağ0,2 g
Karbonhidrat1,7 g
Șekerler0,8 g
Protein1,6 g
Tuz1,3 g