


























Mevcut boyutlar
Pirinç için Soya Sosu
Pirinç için soya sosumuz tüm et, sebze, çorba veya salatalarınıza özel tatlı ve baharatlı bir aroma verir. Ama daha fazlasını da yapabilir! Salata sosları için ideal bir malzemedir, sebzeleri veya sert kabuklu meyveler, harika karamelize edilir ve Pazar rostosuna da tatlı baharatlı özel bir dokunuş sağlar. Çünkü birkaç kaşık bile çıtır çıtır kızarması ve inanılmaz bir lezzete kavuşması için yeterlidir. Sosumuz, Mousse au Chocolat (çikolatalı mus) gibi tatlılara bile lezzetin püf noktasını verir.
Sosun esası, soya fasulyesi, buğday, su ve tuz gibi dört saf malzemeden oluşan orijinal doğal fermente soya sosumuza dayanıyor. Kikkoman pirinç için soya sosu, eşsiz tatlı baharatlı lezzetini dikkatlice seçilmiş olan diğer maddeleri sayesinde alır. Ancak sadece damak için bir zevk değil, aynı zamanda iştah açıcı bir parlaklık (glaze) verir.
Bu Kikkoman sosu veganlar için uygundur.
malzemeler
Şeker (% 36), Soya sosu (Su, Soya fasulyesi, Buğday, Tuz) (% 36), Glikoz şurubu, Şarap (Kükürt dioksit içerir), Su, Tuz, Maya özü.
Besin değerleri
başına 100 ml
Enerji | 1101 kJ / 263 kcal |
Yağ | 0 g |
Doymuș yağ | 0 g |
Karbonhidrat | 57 g |
Șekerler | 52 g |
Protein | 4,3 g |
Tuz | 7,1 g |
Biliyor muydunuz?
Yemek karamelize edildiğinde, tatlı, cevizimsi bir aroma ve parlak kahverengi (glaze) bir renk alır. Karamelize edilmiş sert kabuklu meyveler, mutfağımızda atıştırmalık olarak veya tuzlu - ve özellikle baharatlı - yiyeceklerin malzemesi olarak soframızda yer alır ve lezzetli bir kontrast sağlar.