Kikkoman Doğal Fermente Az Tuzlu Soya Sosu
Kikkoman Doğal Fermente Az Tuzlu Soya Sosu
Kikkoman Doğal Fermente Az Tuzlu Soya Sosu
Kikkoman Doğal Fermente Az Tuzlu Soya Sosu
Previous
Next
Mevcut boyutlar
150 ml dispenser, 250 ml şişe, 500 ml ve 1 L PET şişe

Kikkoman Doğal Fermente Az Tuzlu Soya Sosu

vegan
vegan

Tuz biraz daha az olabilir mi? O zaman tuzu azaltımış doğal fermente soya sosu versiyonumuz kesinlikle doğru seçim olur. Özel bir yöntemle sosun tuz oranının neredeyse yarısı alınır. Lezzetten ödün vermeden, tuz azaltılmış bir beslenmeye değer verenler için idealdir.

Doğul fermente az tuzlu soya sosunun orijinal sostan hiçbir eksiği yok: eşsiz lezzetli aroması kesinlikle aynen korunmuştur. Böylelikle bu versiyonu da, aynen klasik ürünümüzde olduğu gibi çok yönlü kullanabilirsiniz. Et, balık veya sebze yemeklerinin tadını vurgulamak için bir kere gezdirmek yeterlidir. Ayrıca doğal fermente az tuzlu soya sosumuz çorbalara, salata soslarına ve marine soslara da son lezzet dokunuşunu sağlar. Ve bu sadece Asya yemekleri için değil, dünyanın her yerinden yemek tarifleri için geçerlidir!

Bu soya sosu, sıkı bir test ve seçim sürecinin ardından bağımsız European Vegetarian Union (EVU) (Avrupa Vejetaryen Birliği) tarafından Avrupa genelinde resmi olarak V-Label etiketi ile ödüllendirildi.

devamı

Biliyor muydunuz?

Bir yetişkin, günde beş gramdan fazla tuz tüketmemelidir.* Bu bir silme çay kaşığı kadar demektir. Bu, çoğu insan tarafından aşılan bir miktardır. Kikkoman doğal fermente az tuzlu soya sosumuzla beslenme içerisindeki tuz içeriği azaltılabilir.

* Dünya Sağlık Örgütü ve Alman Beslenme Derneği'nin tavsiyesi