Kavrulmuş Sarımsaklı Teriyaki Sos
Previous
Next
Mevcut boyutlar
250 ml şişe

Kavrulmuş Sarımsaklı Teriyaki Sos

Teriyaki ve barbekü hayranları Kikkoman kavrulmuş sarımsaklı Teriyaki sosunu çok sevecek!

Kavrulmuş sarımsaklı Teriyaki sosla tüm kırmızı et, tavuk, balık ve sebze yemeklerinizi, ince baharatlı lezzet farkıyla tatlandırabilirsiniz. Seçilmiş taze malzemeler ve sarımsak ızgara, fırın ve tava yemeklerini zenginleştirir ayrıca bir dip sos olarak da gerçekten lezzetlidir. Tüm Kikkoman Teriyaki sosları gibi, kavrulmuş sarımsaklı Teriyaki sos da klasik sosumuz olan doğal fermente soya sosuna dayanıyor.

Teriyaki terimi iki Japonca kelimeden oluşur teri (parlaklık) ve yaki (ızgarada/buğuda pişirmek). Japonya'da teriyaki tarzı yemekler nesillerdir geleneksel yemeğin bir parçası olmuştur. İlk olarak deniz ürünleri, et veya sebzeler bir teriyaki marine sosa yerleştirilir ve sonra kızartılır, kendi suyunda pişirilir veya ızgarada kızartılır. Klasik teriyaki sosları tavada, fırında veya ızgarada yemeğinize olağanüstü bir aroma katan tatlı ve ekşi bir tada sahiptir. Ve sadece Japon mutfağında değil! Teriyaki sosları dünyanın her yerinden kavrulmuş, fırında pişirilmiş veya ızgara yemekler için baharat kadar uygundur.

Kikkoman Teriyaki sosları yüksek kaliteli hazır marine soslardır. Farklı lezzetlerde gelirler: Teriyaki marine olarak sade ve lezzetli, kavrulmuş sarımsak, bal veya kavrulmuş susam. Ayrıca bir de glütensiz çeşidi de var. Onları denemelisiniz! Marine edilmiş veya ızgara yemeklere dolgun bir tat vermeyi kolaylaştırır.

Bu Kikkoman sosu veganlar için uygundur.

devamı

malzemeler

Soya sosu (Su, Soya fasulyesi, Buğday, Tuz), Şeker, Şarap (Kükürt dioksit içerir), Kavrulmuş sarımsak tozu (% 3.8), (Sarımsak, Ayçiçek yağı), Ruh sirkesi, Modifiye edilmiş mısır nişastası, Kıyılmış sarımsak (% 1.4) , Tuz.

Beslenme değerleri

enerji635 kJ
gres<0,5 g
doymuş yağ asitleri0 g
karbonhidratlar28 g
hangi şeker23 g
protein5,2 g
tuz7,3 g

Biliyor muydunuz?

Kikkoman kavrulmuş sarımsaklı Teriyaki sosu, yüksek kaliteli hazır marine sos olarak kullanmayı deneyin - kızarmış tavuk, dana eti, karides veya kaburga için idealdir. Kızartmadan önce en az 30 dakika sosta bekletirseniz bu yemekler daha da lezzetli olur. Tatlı ve baharatlı Teriyaki sos kızarmış pilavda dâhi adeta lezzet patlamalarına yol açar. Bunun için tavaya bir kaç damla yeterlidir!