Glutensiz Teriyaki Marine
Previous
Next
Mevcut boyutlar
250 ml şişe

Glutensiz Teriyaki Marine

glutensiz
glutensiz

Glutensiz Teriyaki marine sosumuzla, gluten intoleransı olan soya sosu sevenler bile et ve sebzelerinin tadını eşsiz teriyaki usulüyle çıkarabilirler. İster barbekü mevsiminde marine sos olarak ister kızartılmış yemeklerin tatlandırılması için kullanın - bu sos, yemeklere eşsiz bir tat verir.

Teriyaki, Japon usulü bir et ve balık hazırlama usulüdür. Malzemeler, marine edildikten sonra ızgarada pişirilip veya kızartılarak tatlı baharatlı bir tat alırlar. Teriyaki sadece Japon mutfağına özel değildir. Aynı zamanda her türlü ızgara klasikleri için de uygundur. Ayrıca, pilav veya salata ile de çok uyumludur.

Bu arada, Glutensiz Teriyaki marine sosumuz, lezzetli dip sos hazırlamak için de idealdir.

Bu Kikkoman sosu veganlar için uygundur.

devamı

malzemeler

Glutensiz soya sosu (Su, Soya fasulyesi, Tuz, Ruh sirkesi), Şarap (Kükürt dioksit içerir), Şeker, Su, Ruh sirkesi, Tuz, Baharat özleri, Soğan tozu, Sarımsak tozu.

Beslenme değerleri

enerji430 kJ
gres0 g
doymuş yağ asitleri0 g
karbonhidratlar14 g
hangi şeker14 g
protein6,9 g
tuz11,5 g

Biliyor muydunuz?

Gluten, bir protein kombinasyonudur ve örneğin hamurun yapışkan olmasından sorumludur, çünkü sıvı ile birleştiğinde elastik hale gelir. Gluten intoleransı dünya çapında yaklaşık her 3000 kişide bir vardır, ancak bölgesel farklılıklara da rastlanır.