


























Mevcut boyutlar
Glutensiz Teriyaki Marine
Glutensiz Teriyaki marine sosumuzla, gluten intoleransı olan soya sosu sevenler bile et ve sebzelerinin tadını eşsiz teriyaki usulüyle çıkarabilirler. İster barbekü mevsiminde marine sos olarak ister kızartılmış yemeklerin tatlandırılması için kullanın - bu sos, yemeklere eşsiz bir tat verir.
Teriyaki, Japon usulü bir et ve balık hazırlama usulüdür. Malzemeler, marine edildikten sonra ızgarada pişirilip veya kızartılarak tatlı baharatlı bir tat alırlar. Teriyaki sadece Japon mutfağına özel değildir. Aynı zamanda her türlü ızgara klasikleri için de uygundur. Ayrıca, pilav veya salata ile de çok uyumludur.
Bu arada, Glutensiz Teriyaki marine sosumuz, lezzetli dip sos hazırlamak için de idealdir.
Bu Kikkoman sosu veganlar için uygundur.
malzemeler
Glutensiz soya sosu (Su, Soya fasulyesi, Tuz, Ruh sirkesi), Şarap (Kükürt dioksit içerir), Şeker, Su, Ruh sirkesi, Tuz, Baharat özleri, Soğan tozu, Sarımsak tozu.
Besin değerleri
başına 100 ml
Enerji | 430 kJ / 103 kcal |
Yağ | 0 g |
Doymuș yağ | 0 g |
Karbonhidrat | 14 g |
Șekerler | 14 g |
Protein | 6,9 g |
Tuz | 11,5 g |
Biliyor muydunuz?
Gluten, bir protein kombinasyonudur ve örneğin hamurun yapışkan olmasından sorumludur, çünkü sıvı ile birleştiğinde elastik hale gelir. Gluten intoleransı dünya çapında yaklaşık her 3000 kişide bir vardır, ancak bölgesel farklılıklara da rastlanır.