Mevcut boyutlar
UNAGI Sos
Japon yemekleri tüm dünyada daha popüler hale geliyor ve müşterilerin, kalite ile otantiklik beklentisi artmaktadır. Bu nedenle, özellikle deniz yılan balığı ile hazırlanan lezzetler için geliştirilen, özü ünlü doğal fermente soya sosumuza dayanan Kikkoman Unagi Sauce'u tercih edin. Yumuşak koyu yapısıyla suşi üzerinde şekli bozulmayan dekoratif desenler yapmayı kolaylaştırır.
Bu Kikkoman sosu veganlar için uygundur.
malzemeler
Şeker, Su, Soya sosu (Su, Soya fasulyesi, Buğday, Tuz), Modifiye nişasta, Karamelize şeker şurubu, Tuz, Etil alkol, Melas, Maya özü, Yosun (Ascophyllum nodosum) tozu.
Beslenme değerleri
enerji | 1060 kJ |
gres | 0 g |
doymuş yağ asitleri | 0 g |
karbonhidratlar | 56 g |
hangi şeker | 50 g |
protein | 2,4 g |
tuz | 6,3 g |