Mevcut boyutlar
UNAGI Sos
Japon yemekleri tüm dünyada daha popüler hale geliyor ve müşterilerin, kalite ile otantiklik beklentisi artmaktadır. Bu nedenle, özellikle deniz yılan balığı ile hazırlanan lezzetler için geliştirilen, özü ünlü doğal fermente soya sosumuza dayanan Kikkoman Unagi Sauce'u tercih edin. Yumuşak koyu yapısıyla suşi üzerinde şekli bozulmayan dekoratif desenler yapmayı kolaylaştırır.
Bu Kikkoman sosu veganlar için uygundur.
malzemeler
Şeker, su, soya sosu (su, soya fasulyesi, buğday, sofra tuzu), karamel şeker şurubu, sofra tuzu, modifiye nişasta, etil alkol, şeker pekmezi, maya özü, brendi sirkesi, koyulaştırıcı: ksantan, deniz yosunu tozu (Ascophyllum nodosum).
Besin değerleri
başına 100 ml
Enerji | 1060 kJ / 253 kcal |
Yağ | 0 g |
Doymuș yağ | 0 g |
Karbonhidrat | 56 g |
Șekerler | 50 g |
Protein | 2,4 g |
Tuz | 6,3 g |