Mevcut boyutlar
Teriyaki Glaze
Teriyaki, Japon mutfağında sık kullanılan ve hafif tatlı baharatlı lezzetiyle soya sosuna dayalı bir pişirme tekniğidir. Kikkoman Teriyaki Glaze ile geleneksel Japon teriyaki aromalı lezzetli yemekleri kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Her şey, küçük kullanışlı bir şişede saklıdır.
Tatlı-baharatlı aroma
Teriyaki Glaze, çeşitli malzemeler için idealdir ve bu nedenle çok yönlüdür. Tavuk, et, balık, deniz ürünleri ya da sebze olsun: Bu sosun ince ve hoş lezzeti malzemeleri mükemmel bir şekilde sarar. Bu nedenle, uzun süre marine etmeye gerek kalmadan Teriyaki aromasının tadını çıkarabilirsiniz. Kikkoman Teriyaki Glaze‘nin aromatik tadı, doğal fermente soya sosumuz, şarap ve çeşitli baharatların karışımından oluşur.
Bu Kikkoman sosu veganlar için uygundur.
malzemeler
Şeker, Su, Şarap (Kükürt dioksit içerir), Soya sosu (Su, Soya fasulyesi, Buğday, Tuz), Tuz, Modifiye nişasta, Karamelize şeker şurubu, Ruh sirkesi, Lezzet arttırıcılar (Monosodyum glutamat, Disodyum 5'-ribonükleotitler), Zencefil tozu.
Beslenme değerleri
enerji | 858 kJ |
gres | 0 g |
doymuş yağ asitleri | 0 g |
karbonhidratlar | 46 g |
hangi şeker | 40 g |
protein | 2 g |
tuz | 7,6 g |