Aka Miso Çorbası
Previous
Next
Mevcut boyutlar
10 g x 3

Aka Miso Çorbası

Aka veya kırmızı Miso, daha yüksek oranlı soya fasulyesinden yapılan bir Miso türüdür. Üç yıla kadar varan bir süre boyunca fermente edilir. Bu yüzden kırmızımsı renktedir, tadı daha tuzludur ve lezzeti beyaz Miso'nunkindan daha kuvvetlidir. Aka Miso Çorbamıza, daha lezzetli ve besleyici olması için Wakame Yosunu, taze soğan ve Yaki-fu ekledik. Wakame Yosunu, harika bir İyot, vitamin, mineral ve antioksidan kaynağıdır. Yaki-fu ise Japon kuru pişmiş buğdayıdır. Çorbaya kıvam ve karbonhidrat katar. Aka Miso Çorbamız ile gerçek Japon lezzetinin tadını çıkarın ve yemek pişirirken zamandan tasarruf edin. Tüm Miso Çorbası çeşitlerimiz veganlar için uygundur!

* Besin bileşenleri, kaynayan su ile seyreltildiğindeki değerdir.

 

devamı

malzemeler

Kırmızı miso tozu (Soya fasulyesi, Pirinç, Tuz)(%81), Kurutulmuş yosun, Beyazlatılmış nişasta, Kurutulmuş buğday gluteni, Lezzet arttırıcılar (Monosodyum glutamat, Disodyum inosinat, Disodyum guanilat), Varek tozu, Kurutulmuş taze soğan, Maya özütü, Asitlik düzenleyici (Sodyum karbonatlar).

Besin değerleri başına 100 ml

Enerji102 kJ/ 25 kcal
Yağ1,2 g
Doymuș yağ0,2 g
Karbonhidrat1,5 g
Șekerler0,5 g
Protein1,6 g
Tuz1,4 g