Google+'de paylaş:

Ton Balıklı, Tatlı Mısırlı Tempura Köfte

4 kişilik malzeme

  • 1 kutu suyunda ton balığı (180g)
  • bir kutu mısır 100 g
  • 1 arpacık soğanı
  • 1/2 tatlı kaşığı balık ya da sebze bulyon
  • 70 g buğday unu Tip 405
  • 1 yumurta sarısı
  • 100 ml buzlu su

Aurora Sos: 

Japonlarımız Japon tapas olarak tasarlanmıştır. Her bir malzemenin miktarını iki katına çıkartın ve ana yemek olarak parmak yiyeceğine servis yapabilirsiniz.

Hazırlanması

Arpacık soğan ince doğranır ve üzerine un serpilir. Ton balığı ve mısırın suyu süzülür. Yumurta sarısı, buzlu su ile karıştırılır, un yavaşça ilave edilir, ancak hamur oluşmamasına dikkat edilir. Arpacık soğanı, ton balığı ve mısır ilave edilip karıştırılır. 170 ° C 'de, küçük köfteler kızartılır. Aurora sos ile servis yapılır.