Ton Balıklı Sebzeli Bowl

4 kişilik malzemeHer bir porsiyon için: 1540 kJ / 368 kcal |
|
Hazırlanması
Hazırlama süresi: 15 dakika |
Sebzeler yıkanır, soyulur ve dilim şeklinde doğranır. Ton balığı 1 cm küpler halinde doğranır. Bir tavada 1 tatlı kaşığı susam yağı ısıtılır. Ton balığı tavaya alınır ve sürekli karıştırılarak 3 dakika pişirilir. Ocaktan alınır, susam tanelerinin yarısı eklenir ve karıştırılır.
Pirinç bir salata kâsesine alınır, Kikkoman Seasoning for Sushi Rice ile karıştırılıp ardından 4 kâseye dağıtılır. Sebze ve ton balığı ve sebzeler pirincin üzerine yerleştirilir. Limon kabuğu rendesi ve kalan susam taneleri ile süslenir.
Poke Sauce, 4 yemek kaşığı zeytinyağı, kalan susam yağı ve limon suyu ile karıştırılır. Salata sosu olarak sunulur.