Google+'de paylaş:

Teriyaki Soslu Karışık Şiş

4 kişilik malzeme

Her bir porsiyon için: 668 kJ / 160 kcal

Karides şiş için:

Dana şiş için:

Deniztarağı şiş için:

Japonlarımız Japon tapas olarak tasarlanmıştır. Her bir malzemenin miktarını iki katına çıkartın ve ana yemek olarak parmak yiyeceğine servis yapabilirsiniz.

Hazırlanması

Karideslerin sırtı kesilip bağırsakları çıkartılır. Karides bütün olarak şişe geçirilir ve ızgarada pişirilir. Üzerine fırça ile Kikkoman Ballı Teriyaki Barbekü Sos sürülür.

Kuşkonmazın uçları kesilir, alt kısmı soyulur, haşlanır ve 4 cm büyüklüğünde parçalara doğranır. Biftek, 15 gramlık dilimlere kesilir ve düzleştirilir. Kuşkonmaz, et parçalarına sarılır ve şişe geçirilir. Kızardıktan sonra Kikkoman Ballı Teriyaki Barbekü Sos ile glaze edilir.

Kabak, boylamasına dilimler halinde kesilir (soyucu ile). Deniztarağı, kabak dilimlerine sarılır ve şişe geçirilir. Deniztarağı her iki taraftan da kızartılır ve üzerine fırça ile Kikkoman Ballı Teriyaki Barbekü Sos sürülür.

Bunların hepsi karışık olarak hazırlanır ve sıcak servis edilir.