Google+'de paylaş:

Tatlı Soya Soslu Dana Filetosu

4 kişilik malzeme

Her bir porsiyon için: 542 kJ / 129 kcal

Japonlarımız Japon tapas olarak tasarlanmıştır. Her bir malzemenin miktarını iki katına çıkartın ve ana yemek olarak parmak yiyeceğine servis yapabilirsiniz.

Hazırlanması

Dana filetosu, 4-5 cm'lik parçalar halinde kesilir. Etler, her iki taraftan kızartılır. Alüminyum folyo ile sarılıp dinlendirilir. Sarımsak, dilimler halinde doğranır ve çıtır kıvam alana kadar kavrulur. Frenk soğanı, ince ince doğranır. Etler açılır ve servis yapılır. Kikkoman doğal fermente az tuzlu soya sosu, biraz bal ile (1:1) karıştırılıp sos olarak ikram edilir. Sarımsak parçaları ve frenk soğanı ile süslenir.