Shirataki Salatası

4 kişilik malzemeHer bir porsiyon için: 953 kJ / 228 kcal |
|
Hazırlanması
Hazırlama süresi: 30 dakika |
Shirataki Noodle akan su altında yıkanır, tuzlu kaynar suda bir taşım haşlanır. Sonra suyu süzdürülüp soğumaya bırakılır.
Brokoli çiçeklere ayrılır ve tuzlu kaynar suda 3-4 dakika haşlanır. Daha sonra suyu süzülür ve kısa süre soğuk suyun altına tutulur. Domatesler yıkanır ve ortadan ikiye bölünür. Soğan soyulur ve ince dilimlere doğranır. Turp temizlenir, yıkanır ve dörde kesilir. Kişniş ve roka yıkanır, kişniş iri iri kıyılır.
Shirataki Noodles yaklaşık 10 cm uzunluğunda parçalara kesilir ve brokoli, domates, soğan, turp, roka ve zeytin ile karıştırılır. Soya sosu, sirke, zeytinyağı ve hardal karıştırılır, şeker ile tatlandırılır. Soya balsamik sosu salatanın üzerine dökülür, tabaklara alınır, üzerine kişniş serpilir ve servis edilir.
