Google+'de paylaş:

Sarımsak ve Biber Soslu Patates

4 kişilik malzeme

Her bir porsiyon için: 375 kJ / 90 kcal

Japonlarımız Japon tapas olarak tasarlanmıştır. Her bir malzemenin miktarını iki katına çıkartın ve ana yemek olarak parmak yiyeceğine servis yapabilirsiniz.

Hazırlanması

Kurutulmuş domatesler, yumuşamaları için ılık suda bekletilir. Fazla olan suyu süzülür. Patatesler hafif yumuşayana dek haşlanır.

Kikkoman doğal fermente az tuzlu soya sosu, karabiber ve dövülmüş sarımsak ile karıştırılır. Ortadan uzunlamasına kesilen patatesler, domatesle birlikte yağda kızartılır. Soya sosu ve maydanoz ile garnitür edilir.

İpucu: Bu yemeği, glutensiz hazırlamak için Kikkoman doğal fermente glutensiz soya sosu Tamari kullanmalısınız.