Google+'de paylaş:

Omletli Poke-Wrap

4 kişilik malzeme

Her bir porsiyon için: 360 kJ / 86 kcal

  • 4 nori yaprağı (kurutulmuş alg)
  • 5 yumurta
  • 100 g Emmental peyniri
  • 10 adet Frenk soğanı
  • 10 adet maydanoz dalı
  • 50 g kuzu ıspanak
  • 4 tatlı kaşığı Kikkoman Poke Sauce
  • 1 tatlı kaşığı ayçiçek yağı

 

 

 

Hazırlanması

Hazırlama süresi: 15 dakika

Maydanoz ve frenk soğanı yıkanıp doğranır. Ispanak yıkanıp süzülür. Peynir dilimlenir. 

Yumurtalar, otlarla ve 2 tatlı kaşığı Poke Sauce ile birlikte bir kaseye konulur ve çırpılır.

20 cm'lik tavada yağ ısıtılır. Yumurtalar tavaya alınır ve orta ateşte pişirilir, daha sonra peynir eklenir, pişirmeye devam edilir.

Omlet hazır olduğunda, dilimlenip soğumaya bırakılır. 

Omlet dilimleri ve ıspanak, nori yapraklarının üzerine yerleştirilir ve omletin etrafından dürüm gibi sarılır.

Dürüm, parçalar halinde kesilir. Garnitür olarak Poke Sauce ve ot salatası ile servis yapılır.