Google+'de paylaş:

Sushi & Sashimi soya sosu

Sushi, çok popülerdir. İster arada küçük bir atıştırmalık olsun, ister toplantılarda özel bir öğle yemeği veya bir bütün öğün olsun - bu küçük rulolar tüm dünyada büyük bir popülerliğe sahiptir. Eğer balık ve deniz ürünleri hayranı iseniz, doğal fermente Sushi & Sashimi soya sosu bir sonraki menünüzde eksik olmamalıdır.

Orijinal Kikkoman doğal fermente soya sosundan biraz daha yumuşak olan bu özel sosumuz, çiğ balık yemekleriyle iyi gider. Hafif, ama aynı zamanda tuzlu tadı sayesinde sosumuz, wasabi ile de mükemmel bir şekilde kombine edilebilir. Ayrıca Sushi & Sashimi soya sosu ile salatanızın lezzetine de lezzet katabilirsiniz.

Ingredients
Soy sauce (Water, Soybeans, Wheat, Salt) (76%), Water, Sugar, Yeast extract, Salt. 
Nutrition information per 100ml
Energy [kJ/kcal] 349 / 82
Fat [g]   0
   of which saturates [g] 0
Carbohydrate [g] 8.8
   of which sugars [g]   7.1
Protein [g]   8.2
Salt [g]    13.4