Google+'de paylaş:

Soya soslu İtalyan mutfağı

Güneş, deniz ve Akdeniz havası - işte İtalya! Güney Avrupa daki çizme, aynı zamanda ülkenin en önemli kültürel varlıklarından biri olan ve her gün dünya çapında kutlanan mükemmel İtalyan mutfağıyla da tanınıyor. Neden mi? Uluslararası gurmelerin iddiasına göre bu sadece İtalyanların ünlü "Dolce Vita" (Tatlı Hayat) sevincine bağlı değil! Çünkü Parmesan peyniri, kurutulmuş domates, mantar ve hamsi gibi tipik İtalyan malzemelerinin ortak bir tarafı var: umami diye anılan özel ve çok lezzetli bir tat. Bu son keşfedilen beşinci tat Umami, Kikkoman soya sosunun önemli bir özelliği olduğu için İtalyan mutfağı ve Kikkoman mükemmel bir ikili oluşturur. Bir deneyin! İtalya ve Asya, birçok kişinin düşündüğü gibi, tat bakımından birbirlerine çokta uzak değiller…

Asya'nın Bella Italia ile buluştuğu yer

Lezzetli otlar, çeşitli sebze kreasyonları, kaliteli zeytinyağı ve taze yakalanmış balıklar, çeşitli yöresel mutfaklardan oluşan İtalyan mutfağının bir parçasıdır. Tipik İtalyan menüsü, küçük antipasti atıştırmalıkları ile başlar. Ardından, pizza, makarna ve diğerleri servis edilir - dünya çapında büyük popülariteye sahip olan ve diğer birçok ülkede favori yemeklere yer veren yemeklerdir. Şaşırmamak gerek! Çünkü lezzetli ve çabuk hazırlanırlar. Ve herkes için uygundur: İtalyan tariflerini denemek isteyenlerin, olağanüstü bir pişirme becerisine sahip olmaları gerekmez. Geleneksel yemekleri tatlandırmak veya yeni tat duyumları yaratmak için isteğe göre küçük ekstralar ilave edin. Makarnayı hiç Kikkoman soya sosu ile denediniz mi? Mamma Mia!

Kikkoman Soya Sosu – Tüm Dünyada Evde

Tüm dünyada insanların çok seyahat ettikleri şu zamanlarda, mutfak sınırları artık birbirine karışıyor - bu da her zaman yeni lezzetler denemek isteyenlerin elbette hoşuna gidiyor. Neden tipik İtalyan tarifleri ile Asya soya sosunun çekiciliği birleştirilmesin? Kikkoman doğal fermente soya sosu, mükemmel bir kombinasyon oluşturur. Altı ay süren doğal fermantasyon ile ortaya çıkan sıra dışı aromalar sayesinde - diğer malzemelerin orijinal tadını bozmadan - her yemeğe benzersiz bir lezzet katar. Bir tadımlık almaz mısınız? O zaman tariflerimizi deneyin - ve çeşitli lezzet kombinasyonları yanı sıra beşinci lezzet boyutu olan Umami ile sürprizler yaratın! Kikkoman ile: Buon appetito!